Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeşilgiresun İlkokulu öğrencilerinden Boztekke İlkokulu’na anlamlı ziyaret

Giresun merkezde bulunan Yeşilgiresun İlkokulu 2/G sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Semra Yavuz önderliğinde gerçekleştirdikleri “Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar” projesi kapsamında duygusal anlara sahne olan bir ziyarette bulundular.

Giresun merkezde bulunan Yeşilgiresun

Öğrenciler, çeşitli temizlik malzemeleri alarak Giresun’un Boztekke Köyü’ne giderek oradaki öğrencilere hediyeler dağıttılar.

İki okulun öğrencilerinin bir araya geldiği bu anlamlı ziyarette, sıcak ve samimi bir atmosfer oluştu. Proje kapsamında hazırlanan temizlik malzemeleri, Boztekke İlkokulu idarecilerine teslim edildi.

Yeşilgiresun İlkokulu 2-G sınıfı öğretmeni Semra Yavuz, ziyaret hakkında şunları söyledi: “Proje kapsamında Boztekke Okulu’nu ziyaret ettik. Öğrencilerimle birlikte hazırladığımız temizlik malzemelerini okul idaremize teslim ettik ve Boztekke Okulu öğrencileriyle bir araya geldik. Bu projede bize destek olan herkese ve kapılarını bize açan Boztekke İlkokulu yönetici ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum.”

Bu anlamlı ziyaret, öğrenciler arasında dayanışma ve yardımlaşma duygularını pekiştirdiği gibi, geleceğe yönelik umut dolu bir mesaj da taşıdı.