Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yenilenen caddeler göz kamaştırıyor

​​​​​​​Giresun Belediyesi’nin büyüyen ve

​​​​​​​Giresun Belediyesi’nin büyüyen ve gelişen Giresun için gerçekleştirdiği Prestij Cadde projesi kapsamında yenilediği caddeler, hem yerel vatandaşların hem de Giresun’a gelen ziyaretçilerin beğenisini kazanarak bölgedeki esnafları memnun ediyor.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun göreve gelmesi ile birlikte hayata geçirdiği Prestij Cadde projeleri kapsamda, Nihatbey Caddesi, Pazar Caddesi ve Fatih Caddesi hem estetik hem de işlevsel açıdan büyük bir iyileşmeyi beraberinde getirdi.

Yenilenen caddeler, yaya ve trafik güvenliğinin ön planda tutularak düzenlemesi ile modern ve şık görünümleri ile Giresun’a değer katıyor. Vatandaşların ve şehrin ihtiyacını gidermek adına gerçekleştirilen yenilenme süreçlerinin tamamlanması ile birlikte caddelerin mevcut yoğunluğunun arttığı gözlemleniyor.

Vatandaşların gündelik yaşantısında güvenle yoğun bir şekilde kullandığı caddeler ile esnafın memnuniyeti ve işlerinin canlanması da bu tür dönüşüm projelerinin değerini bir kez daha ortaya koyuyor.

ŞENLİKOĞLU: “OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER BİZİ MOTİVE EDİYOR”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: “Giresun’umuzu, modern ve daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için tüm birimlerimizle gece gündüz demeden çalışıyoruz. Cadde ve sokaklarımızı dönüştürüp modern bir görünüme kavuşturma çalışmalarımız yoğun tempoyla devam ediyor. Baştan aşağı yenilenen cadde ve sokaklarımızdaki çalışmalar vatandaşlardan tam not alıyor. Hem altyapı hem de üstyapı anlamında yapılan çalışmalara karşı vatandaşlarımızdan gelen olumlu tepkiler, bizi daha çok motive ediyor. Geride bıraktığımız 4 yıllık süreçte şehrimizin önemli nüfus yoğunluğuna hizmet veren 3 caddemize prestij kazandırdık. Prestij Cadde projemizin 4. örneğini Boztekke Caddemizde gerçekleştiriyoruz. İnşallah kısa bir süre içerisinde bu caddemizi de diğer 3 caddemizde olduğu gibi Giresun’a değer bir cadde olarak vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız. Hızla büyüyen ve gelişen Giresun’umuzu daha da güzelleştirmek ve ihtiyaçlarını gidermek adına çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz” dedi.