Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YENİ SEZONA BİLENİYORLAR

Giresun Amatöründe yıllardan bu

Giresun Amatöründe yıllardan bu yana ter akıtan Sanayispor, Camili Örnekspor, Kayadibispor kulüplerinin İdarecileri ve Teknik Heyetleri hafta sonunu boş geçirmediler.
Süper amatör kümenin açılış kar-şılaşmasını izlemek adına tribünlerdeki yerini alan Mürsel Ada, Hasan Almalı, Ercan Işık, Hakkı Işık, Tuncay Tuncer, 90 dakika sonunda kendi mücadelelerine konsantre oldular. Kendi liglerinin başlamasına az bir zaman kaldığından hazırlık maçları oynayarak son durumlarını görmek istediklerini kaydeden Sanayispor takımı İdarecisi Mürsel Ada, “Geçtiğimiz yıl şanssız bir şekilde küme düştük. Bizim yerimiz Süper amatör. Tekrar eski yerimize dönmeyi hedefliyoruz. Bunun içinde sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Hazırlık müsabakaları oynayarak eksik yanlarımızı görmeye ve gerekli önlemleri almaya gayret gösteriyoruz. Fuat Köse Başkanımın önderliğinde inşallah sezon sonu ipi göğüsleyen taraf olacağız. Kendimize inanıyoruz” dedi.
Camili Örnekspor Antrenörü Hakkı Işık, sezonun başlamasını sabırsızla beklediklerini, hazırlık karşılaşması oynayarak lige hazır bir şekilde girmek istediklerini ifade etti.