Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni Başkan çarpık kentleşmenin önlenmesini istedi

23 Nisan Ulusal Egemenlik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Giresun Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Aksu Şehit Hakan Gemici Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Arife İlayda Topçu belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

23 Nisan Başkanı Arife İlayda Topçu, arkadaşı Arda Pekin, Okul Müdürü Cihat Çengel ve Fen Bilgisi Öğretmeni Göknur Aydın ile geldiği başkanlık makamında, Başkan Kerim Aksu tarafından karşılandı. Başkan Kerim Aksu, belediyede beş başkan yardımcısı, 28 müdür ve personelin görev için hazır olduğunu bildirdi.

Belediye Başkanlığını devralan Arife İlayda Topçu, çocuklara yönelik hizmetlerin önemine vurgu yaparak, doğanın korunması, çarpık kentleşmenin önüne geçilmesi gerektiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, kenttin hızla büyüdüğünü belirterek, “Çocuklarımızın daha güzel ve sağlıklı çevrede yetişmesi ilk önceliğimizdir. Okullarımızın istek ve taleplerini her zaman yerine getirmeye çalıştık. 9 yıllık görev süremizde en fazla otoparkı, çocuk parkını, yeşil alanı, en fazla ağacı biz diktik. Kendi seramızda ürettiğimiz çiçeklerle kentimizi süsledik. Yaptığımız tüm projelerde insana değeri ilk sıraya koyduk. Büyük Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.

Başkan Kerim Aksu, kendisini ziyaret eden öğrenci ve öğretmenlere günün anısına hediye verdi.