Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yazlık sinema keyfi başlıyor

Giresun’da yaşayan 7’den 70’e

Giresun’da yaşayan 7’den 70’e bütün vatandaşların kültür ve sanatla yaşaması amacıyla çalışmalarını sürdüren Giresun Belediyesi, son 4 yılda geleneksel hale getirdiği ‘Yazlık Sinema’ etkinliği düzenliyor.

Eski yaz akşamlarının nostaljisini bugün de yaşatmak amacıyla düzenlenen ‘Yazlık Sinema’ 12 Temmuz Çarşamba günü başlıyor.

Giresun’da kültür ve sanatın vatandaşlar ile buluşması çalışmalarına devam eden belediye Giresun’da Yaz Başka Güzel etkinlikleri kapsamında üç çocuk filmini izleyicilerle buluşturacak.

Programa göre; 12 Temmuz Çarşamba Arı Filmi, 14 Temmuz Cuma Arabalar, 21 Temmuz Cuma Ratatuy Plajlar Bölgesi Amfi Tiyatro’da gösterime girecek.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinliğin duyuruları ise belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanacak.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada: “Her yıl düzenlediğimiz bu güzel etkinliği bu yılda hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. İnşallah tüm vatandaşlarımız aileleri ile birlikte doyasıya eğlenirler. Bu sinema şölenine tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Şehrimizin kültür sanat alanındaki eksikliklerini gidermek adına çalışmalarımıza kesintisiz devam ediyoruz” dedi.