Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaylalar beyaza büründü

Giresun’un alçak kesimlerinde etkili

Giresun’un alçak kesimlerinde etkili olan şiddetli yağmur, yüksek kesimlerde kar yağışına dönüştü. Yağan kar ile birlikte Giresun yaylaları beyaz gelinliğini giyerek apayrı bir güzelliğe büründü. Karın tadını çıkarmak isteyen vatandaşlar ise yaylalara akın etti.

Vatandaşların en çok ziyaret ettiği yerlerden biri de her zamanki gibi Koçkayası Tabiat Parkı’nda hizmet veren Birun Kümbet Dağ Evleri oldu. Giresun’un en önemli turizm tesislerinden biri olan Birun Kümbet Dağ Evleri’nin Müdürü Orhan Kılınç, yağan kar ile birlikte çok sayıda vatandaşın karın tadını çıkarmak için yaylalara çıktığını söyledi.

Kılınç; “Giresun adeta dört mevsimi bir arada yaşıyor. İki gün önce hava sıcaklıkları 20 derecelerdeydi. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklar ve güneşli havalar bir günde yerini kar yağışına bıraktı. Yaylalar bembeyaz oldu. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen çok sayıda vatandaş yaylalara geldi. Şuanda tesisimiz tamamen doldu. Yağan kardan vatandaşlar gibi bizlerde memnunuz” diye konuştu.