Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Wessi Damatlık Modellerinde Kampanya Dönemi Başladı

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla düğün

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla düğün sezonu başlamış bulunmakta ve evlenecek olan çiftler düğün hazırlıkları için tatlı bir telaşa kapılmaktadır. Durum böyle olunca aileden, arkadaşlardan ve yakın çevreden birçok öneri ve fikir beyan edilir. Çiftler bu durumda kafa karışıklığı yaşayabilir.

Ancak öncelikle unutulmaması gereken şey bu düğünün size ait olduğu ve sizin istediğiniz biçimde gerçekleşmelidir. Düğün için belki de en önemli şeylerden biri de gelinlik ve damatlıktır. Kadınlar için durum oldukça karışıkken bu erkekler için de öyledir.

Damatlık Tercihleri Nasıl Yapılmalı?

Eğer düğünün yapılacağı yer belirlenmişse konsepte uygun bir damatlık modeli tercih edilmeli. Örneğin düğün bir kır düğünü ise damatlık açık tonlarda ve hafif kumaşlardan olmalı. Aynı zamanda gelin ile uyum da göz ardı edilmemeli. Bu senenin damatlık modelleri ise oldukça çeşitlidir.

Dar kesim ceketler, yelekli modeller ve kruvaze ceketler yine oldukça moda. Düğün merasimleri için seçilecek olan damatlığın damadın üzerine tam oturması ve seçilen renklerin de damada yakışması önemli. Gömlek tercihinde de beyaz renkten vazgeçemeyen damat adayları farklı ve şık bir görünüm için değişik tonlarda gömlek de tercih edebilirler.

Damatlık Fiyatları Ortalama Ne Kadar?

Şık bir görüntünün yanında ekonomik olmakta da fayda var. Düğün masrafları katlanırken seçilecek olan damatlık ve gelinlikte de uygunluk oldukça mühim. Ancak bir kere evleniyoruz diyerek kesenin ağzını açanlar da yok değil. Durum böyle olunca her bütçeye hitap eden damatlıklar mevcut. 300 liradan başlayan damatlık fiyatları daha da yükselebiliyor. Ortalama fiyat ise 300 ile 600 lira arasında.

Düğün sezonu yaklaştığı için birçok marka indirim ve kampanyalar düzenlemektedir. Bunlardan biri de bilinen markalardan Wessi.

Yeni sezon damatlıklarda %50’ye varan indirim olanağı sağlıyor. Ürünlerin yeni sezon oluşu ve indirimli oluşu düğün yapacak çiftler için avantaj sağlamaktadır. Satın almak için tıklayın: https://www.wessi.com/damatlik-smokin-modelleri