Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vurgun; “Dereli İçin Tüm Projelerimiz Hazır”

Dereli Belediye Başkanlığı için AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Makine Mühendisi Şerafettin Vurgun, Dereli için çok heyecanlı ve sabırsız olduğunu söyledi.

Dereli Belediye Başkanlığı için

Dereli’nin gelişimi ve değişimi için projelerinin tamamının hazır olduğunu kaydeden Vurgun, “Hem alt hem de üstyapı için çeşitli projelerimiz var. Derelimiz doğasıyla ve yapısıyla gerçekten Giresun’umuzun incisi konumunda bir ilçe. Hayalim, tek isteğim Derelimizi şahlandırmak. Bunun için de ekibimiz hazır, projelerimiz hazır. Rabbim bizlere bunu nasip eder, halkımız da teveccüh gösterirse bu hayalimizi gerçekleştiririz” dedi.

19 yıllık belediye tecrübesine sahip olan Dereli Belediye Başkan Aday Adayı Vurgun, “Tecrübeliyiz. Zaten belediyeciliğin içerisinden geliyorum. İnşallah yapacağımız çalışmalarla da Derelimizi daha da güzelleştirip, geliştireceğiz” diye konuştu.

Öte yandan Vurgun, 26 Kasım Pazar günü gerçekleşecek AK Parti Belediye Başkanlığı Temayül Yoklaması’nın da şimdiden hayırlı olmasını sözlerine ekledi.