Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Vizyon 2028” hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yoğun mesaisine hafta sonu da devam etti.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin

Gazi Caddesi’nde esnaflarla ve vatandaşlarla buluşan Başkan Şenlikoğlu, akşam saatlerinde ise ev, site ve taksi durağı ziyaretleri gerçekleştirdi.

Gittiği her yerde halkın kendisine çok yoğun ilgi gösterdiği Başkan Şenlikoğlu, vatandaşlarla son derece samimi bir şekilde 5 yıllık hizmet süresi boyunca gerçekleştirdikleri yatırımları ve projeleri değerlendirdi, yeni dönemde hayata geçirecekleri projelerle ilgili bilgiler verdi.

Giresun halkının şahsına ve ekibine gösterdiği sevginin ve verdiği desteğin kendilerini hem mutlu ettiğini hem de üzerlerindeki sorumluluğu daha da artırdığını kaydeden Başkan Şenlikoğlu, “Bizler halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak gören bir siyasi anlayışın temsilcileriyiz. Bu yola çıkarken halkımıza sözünü verdiğimiz projelerin bugün büyük çoğunluğunu halkımızın hizmetine sunmanın gönül rahatlığıyla yolumuza devam ediyoruz. Halkımızın bizlere duyduğu büyük güven ve verdiği büyük destek üzerimizdeki sorumluluğu daha da artırıyor. Halkımızdan aldığımız bu büyük güç ve destekle, ilk günkü gayretle ve samimiyetle “Vizyon 2028” hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.