Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali ve vekilin demokrasi nöbeti

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Valisi Hasan Karahan’ın 15 Temmuz gecesi başlattığı demokrasi nöbeti devam ediyor. Vali Karahan, her akşam Atatürk Meydanı’nda Giresunlularla birlikte buluşup onları yalnız bırakmazken milletvekili Sabri Öztürk’te demokrasi nöbetine katılıyor.

Vali Hasan Karahan, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyelerinin darbe girişimine karşı halkın Atatürk Meydanında tuttuğu nöbette bu gecede onları yalnız bırakmadı. Darbe girişiminin 8 inci gecesinde de demokrasi ve milli iradeye sahip çıkmak için Atatürk Meydanında toplanan vatandaşlara destek vermek ve onların arasında olmak için her gece meydana gelen Vali Karahan,  22 Temmuz’u 23 Temmuz’a bağlayan gece de beraberinde Milletvekili Av. Sabri Öztürk başta olmak üzere il protokolü ile nöbet tutan Giresun halkının yanında yer aldı. Her gece olduğu gibi yine meydana halkın yoğun ilgi ve sevgi gösterileri içerisinde gelen Vali Karahan, Atatürk Meydanında bir süre Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Öztürk ve Milletvekili Sabri Öztürk ile gündeme dair sohbet etti.

Başarısız darbe girişiminin üzerinden bir hafta geçmesine rağmen  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine Atatürk Meydanında nöbet tutan Giresunlular ilk geceki kararlılıkla meydanları bir an olsun boş bırakmıyorlar. Giresun halkının demokrasi ve milli iradeye sahip çıkma nöbetine destek vermek üzere Atatürk Meydanına gelenler arasında; Vali Hasan Karahan başta olmak üzere Giresun Milletvekilleri Av. Sabri Öztürk, Vali Yardımcıları Yüksel Çelik, İl Jandarma Komutanı J.Albay Ali İhsan Ersoy, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, İl Genel Meclisi Başkanı A.Mürşit Gürel, Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, Duroğlu Belediye Başkanı Murat Kılıçarslan, Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Taşkın, Ak Parti İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akar, Giresunspor Yönetim Kurulu Başkanı M. Temel Bozbağ, daire amirleri ve kamu çalışanları, siyasi parti temsilcileri, meslek grubu temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.