Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali OSB’lilerin, sorunlarını dinledi

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları,

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, beraberinde bulunan mülki ve idari amirlerle birlikte Organize Sanayi Bölgesi esnafının sorun ve önerilerini dinledi, fikir alışverişinde bulundu.

Giresun Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yer alan KSS Group idari binasının toplantı salonunda düzenlenen müteşebbis toplantısına Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Kurt, Giresun İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Jandarma İl Komutanı Jandarma Albay B. Murat Yakın, daire amirleri ve işletme sahipleri katıldı. Geniş katılım sağlanan toplantıda, OSB esnafının sorunlarının yanı sıra ilde devam eden kamu ve özel sektör yatırımları, istihdam konularıyla ilin ekonomik durum değerlendirmesi yapıldı.

Sanayideki iş adamlarının ve esnafın ilerlemesi, gelişmesi ve sorunlarının giderilerek çözüm bulunması noktasında yanlarında olduklarını belirten Vali Sarıfakıoğulları, “Vatandaşlarımız ile sürekli iç içeyiz. Bu kapsamda Organize Sanayi Bölgesi’ndeki iş adamlarımızla ve esnafımızla bir araya geldik. Buradaki müteşebbislerimizin taleplerini ve isteklerini kendilerinden dinledik. Bana iletilen konuların tek tek takipçisi olacağım. Sorunların çözümü noktasında elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

Bu tür ziyaretlerle vatandaşların sorunlarını kendilerinden dinlediğini ifade eden Vali Sarıfakıoğulları, insanları dinleyerek, onların sorun, talep ve eleştirileriyle daha iyi hizmet verebileceklerini kaydetti. Organize Sanayi Bölgesi esnafları ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

OSB’deki yatırımcılardan KSS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Alim ise “OSB’de sürekli kanayan yara haline gelen elektrik kesintisi, elektrik hatları, genel güvenlik sorunları ile heyelanlı bölgeleriyle ilgisi sorunlar masaya yatırıldı. Katılımcı birçok işletmecinin ortak sorunları olan konuların çözüm bulabilmesi adına karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Bu sorunların çözümü noktasında bizleri dinleyen Valimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.