Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tüyap Kitap Fuarı’nda bir Giresunlu şair

Bu haberin fotoğrafı yok

Ülkemizin ünlü yazar, gazeteci ve şairlerinin katılımıyla düzenlenen TÜYAP Karadeniz Kitap Fuarı sona erdi.
Giresun’un Bulancak ilçesinde yaşayan Şair Şengül Coşkun da fuara katılan isimler arasındaydı. Coşkun, “Sonbahar Fısıltıları” isimli şiir kitabını okurları için imzaladı.

Samsun’da düzenlenen fuarda okuyucularıyla buluşan ve onlarla söyleşi yapan Coşkun, yoğun ilgi gördü. Tunç Kitabevi standında 3 gün boyunca kitaplarını imzalayan Şengül Coşkun, gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu ifade etti.

Fuarın çok başarılı geçtiğini kaydeden Coşkun; “Bir Giresunlu şair olarak TÜYAP gibi en önemli kuruluşun fuarında yer almaktan ve ilimi temsil etmekten onur duydum. Beni bu önemli etkinlikte yalnız bırakmayan özellikle Giresun’dan gelen Atatürk Ortaöğretim Okulu, Bulancak İmam Hatip Ortaöğretim Okulu, Bulancak Anadolu Fen Lisesi, Giresun Hamdi Bozbağ Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine, Harbi Tur’a, Samsun’da yaşayan hemşerilerimize, okurlarıma ve beni onlarla buluşturan kitapevine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Şair Şengül Coşkun, en kısa zamanda yeni imza günlerinde okuyucularla birlikte olacağını ve ikinci şiir kitabının da hazırlıklarının son aşamaya geldiğini söyledi.