Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜRKER, İLGİDEN MEMNUN

CHP Giresun Merkez İlçe

CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, ziyaretlerini sürdürüyor.
Türker, “Her zaman olduğu gibi bugün de halkımızla buluştuk. Teyyaredüzü Mahallemizi ziyaret ederek, sorunları dinledik.
Gittikçe derinleşen kriz, artık her evin kapısını çalıyor. Son 20 yılın en büyük ekonomik krizi yaşanıyor. Ülke genelinde olduğu gibi Giresun’da da ekonomik krizin yarattığı ateş iyice alevlenmiş durumda.
Ancak yanlış ve yanlı politikalarla ülkemizi yangın yerine çeviren bu hükümet yetkilileri nedense vatandaşı canından bezdiren bu krize dair hiç konuşmuyorlar.
Ama halkın içinde olan bizler her şeye tanığız. Hem kendi yaşantılarımızdan hem de vatandaşa dokunduğumuz zaman ekonomik zorlukların ne boyuta geldiğini bizzat görüyoruz.
Esnafımız ne ürününü satabiliyor ne de ihtiyaçlarını alabiliyor. Ekonomi durmaktan ziyade iyice dibe vurdu” dedi.
Türker şöyle konuştu: “AKP yetkilileri genelde de, yerelde de asla bu krizden söz etmiyor, ekonomi konuşmuyorlar. Birincisi; bu krizi kendileri hissetmiyor, ikincisi de krizi kendileri yarattıkları için yüzleşmeye yüzleri yok. Duyacakları sözleri, görecekleri tavrı bildiklerinden ekonomiyi teğet geçiyorlar. Dini siyasete alet etmek gibi, milli manevi değerlerimizi istismar etmek gibi başka konularla milletin kafasını uyuşturarak taraftar toplamaya çalışıyorlar.
Bir de biz biliyoruz ki; enflasyonun gerçek oranını açıklayan yetkiliyi görevden aldılar, yerine atadıkları yetkili bu ay oranı düşük gösterdi. Niye? Çünkü emekliye, memura, diğer tüm çalışanlara zam yapma zamanı. Kurnazlık yaptılar, zam oranını düşük tutmak için.
CHP bu ülkenin sigortası, çimentosu. Ülkemizi bu kaostan, bu karanlıktan emin olun kurtaracaktır.
Giresun’da ise; Giresun’un evladı, herkesle, herkesim ile sağlıklı ilişkileri olan, gecesini gündüzüne katarak bu şehre hizmet eden, herkesin güvenini kazanan Belediye Başkanımız Sayın Kerim Aksu başta olmak üzere, örgütlerimizle, halkımızla el ele, kol kola, omuz omuza 3’ncü dönem de halkımıza hizmet etme olanağını kazanacağız.
Kimsenin bundan kuşkusu olmasın.”