Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türk Sağlık-Sen, “Gerçek sendikacı biziz”

Bu haberin fotoğrafı yok

Türk Sağlık Sen Şube Başkanı İbrahim Ekiz, gerçek sendikanın Türk Sağlık sen olduğunu söyledi. Çetinkaya açıklamasında özetle şöyle dedi: “Bizim sivil toplum örgütü ve sendika olarak ideallerimiz var, asla ilke ve ideallerimizden taviz vermeyeceğiz, bunu da kimse bizden beklemesin. Bir sivil toplum örgütü olarak kendimizi üç kelime ile ifade edecek olursak; Türk Sağlık-Sen Derdi vatan, millet ve bayrak olan Türkiye sevdalılarının oluşturduğu muhteşem bir sivil toplum örgütüdür. Biz adam gibi sendikacılık yapıyoruz.  Türk Sağlık-Sen’li olarak üye yapmak adına gerçek dışı bilgi vermek, çalışanı kandırmak gibi ahlaksız tutumlar içerisinde asla olmadık ve olmayacağız Biz hiçbir insanımızı üye yapalım diye kandırmadık. Gerçekdışı beyanda bulunmadık. Bundan sonra da böyle bir şey asla olmaz. Asla bir tane üye yapmak için inandığınız değerlerden vazgeçmeyeceğiz. Biz kimseye makam mevki teklif etmiyoruz. Diyoruz ki biz senin hakkını koruyacağız. Senin hakkın için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ama doğru sendikacılık yapacağız. Adam gibi sendikacılık yapacağız.

Bir başka şahsın kazanmış olduğu davayı alıp sendikamızın kazanımı diye kendi sayfalarında lanse eden,  aciz sendikacılar var. Onların böyle olduğu yerde elbette ki biz dik duracağız, doğruları söyleyeceğiz. Hakkın, Hakikatin yanında olacağız.

Sağlık çalışanları başta olmak üzere tüm Kamu çalışanlarına sesleniyoruz. Bir sabah kalktığınız da Kanun Hükmünde Kararname ile (KHK) iş güvencenizin elinizden alındığını görmek istemiyorsanız, bizimle olun, bizde kalın, varsa eksikliklerimiz birlikte tamamlayalım. Geç kalmak demek hepimizin kaybetmesi demektedir.