Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜGVA'dan 15 Temmuz şehidi Kefal'in mezarına ziyaret

GİRESUN (AA) – Türkiye

GİRESUN (AA) – Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Görele İlçe Temsilciliği yaz okulu öğrencileri, 15 Temmuz şehidi İsmail Kefal'ın mezarını ziyaret etti.

Tirebolu ilçesi Karademir Köyünde bulunan mezarı başında Kefal'i anan öğrenciler, şehidin ruhuna dua okudu.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Görele İlçe Temsilcisi Ceyhun Takır, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, FETÖ'nün din adı altında insanları, yetişkinleri, gençleri, çocukları kandırarak bu ülkenin başına belalar açtığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu, milletin birlik ve beraberliği sayesinde darbe girişiminin bertaraf edildiğini anımsatan Takır, şunları kaydetti:

"Maalesef o hain gecede 249 şehit verdik. Onlardan bir tanesi de hemşehrimiz İsmail Kefal'dir. Bu tarz olayların ülkemizin başına gelmemesi için bizlere, siz genç ve çocuklara büyük işler düşüyor. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Çoğunuz bu ülkede doktor, öğretmen, idareci ve yönetici olacaksınız ama ne olursanız olun en önemlisi bu ülke için bir mücadele vereceksiniz. Onun için çok okumalı, çok öğrenmeli, bilgi sahibi olmalıyız. Yaptığımız her işte başarılı olmamız gerekiyor ki bir daha böyle hadiselerle karşılaşmayalım. 15 Temmuz'u unutmayalım, unutturmayalım."