Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TSK Güçlendirme Vakfı'ndan Başkan Çatal'a teşekkür madalyası

KASTAMONU (AA) – Türk

KASTAMONU (AA) – Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı, Barış Pınarı Harekatı'nda, Mehmetçiğe destek olabilmek adına bir aylık maaşını bağışlayan Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal'a teşekkür belgesi ve madalyası gönderdi.

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, geçtiğimiz ayki maaşını Barış Pınarı Harekatı'nı yürüten Mehmetçiğe destek olmak amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağışladı. Vakıf tarafından Çatal teşekkür belgesi ve "gümüş madalya" takdim edildi.

Çatal, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin maddi ve manevi olarak yanında olduğunu belirterek "Karşılıksız olarak yaptığımız bağışımıza bir şükran nişanesi olarak gönderdikleri 'gümüş madalya beratı' için Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na teşekkür ediyorum." dedi.

Beratın üzerinde ise "Milli harp sanayimizin geliştirilmesi, yeni harp sanayi dallarının kurulması, harp silah, araç ve gereçlerin satın alınması suretiyle, tarihi şan ve şerefle dolu olan Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına yapmış olduğunuz ve Türk Ulusu ile Silahlı Kuvvetlerimiz arasındaki gönül bağının en güzel örneğini teşkil eden maddi ve manevi desteğinizden ötürü vakfın bir şükran nişanesi olarak gümüş madalya sunulmuştur." ifadelerine yer verildi.