Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trabzon Esnafı Yabancı Di̇l Öğreni̇yor

TRABZON ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARI BİRLİĞİ (TESOB) TARAFINDAN TURİZM SEZONU ÖNCESİNDE ESNAFIN TURİSTLERLE DAHA İYİ İLETİŞİM KURMASINA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA DÜZENLENEN YABANCI DİL KURSLARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR.

TRABZON ESNAF VE SANATKÂRLAR

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) tarafından turizm sezonu öncesinde esnafın turistlerle daha iyi iletişim kurmasına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen yabancı dil kursları büyük ilgi görüyor.

Konuyla ilgili bilgi veren TESOB Başkanı Metin Kara, “Eğitim Birimimiz tarafından yürütülen çalışma kapsamında Ortahisar ilçesindeki esnafımıza ulaşarak talepleri topladık. Esnafın kendisi ve yanında çalışan elemanlara yönelik düzenlediğimiz mesleki temel yabancı dil kurslarımıza büyük bir ilgi var. 5 günlük eğitim programımız sabah ve öğle grupları olarak sürüyor. İlk grubun eğitimleri sona erdi. İkinci gruplarımızın eğitimleri sürüyor. Ortahisar ilçemizdeki eğitimler sona erince Çaykara, Maçka başta olmak üzere turizm yönünden yoğun ilçelerimizde kurslarımıza başlayacağız” dedi.

Öte yandan kursların İngilizce ve Arapça olarak düzenlendiği öğrenildi.