Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Torul'da her doğan çocuk için bir fidan dikilyor

GÜMÜŞHANE (AA) – Gümüşhane'nin

GÜMÜŞHANE (AA) – Gümüşhane'nin Torul ilçesinde başlatılan proje kapsamında yeni doğan bebeklerin adına fidan dikiliyor.

Torul Belediye Başkanlığınca hayata geçirilen proje kapsamında yeni doğan bebeklerin aileleri evlerinde ziyaret edilerek, çeşitli hediyeler takdim ediliyor.

Hediyelerin ardından her yeni doğan bebek için Torul Kalesi'nde belirlenen alana bir fidan dikiliyor.

Torul Belediye Başkanı Evren Özdemir, ilçede yeni bebek sahibi olan Güler çiftini evinde ziyaret ederek, çeşitli hediyeler takdim etti.

Hediyenin ardından Güler çiftinin Ali adını verdikleri bebekleri için Torul Kalesi'nde belirlenen alana "Her doğan bir fidan" sloganıyla fidan dikildi.

Projeye ilişkin açıklamalarda bulunan Özdemir, belediye olarak vatandaşların sevinçlerinde ve hüzünlerinde yanlarında olmaya gayret gösterdiklerini söyledi.

Etkinlik kapsamında ilk olarak Güler çiftini ziyaret ettiklerini belirten Özdemir, "Yeni doğan bebeğimize hediyemizi takdim ederek ailemizin sevincine ortak olduk. Büyük bir teveccüh ile girdiğimiz gönüllerde kalıcı olmak istiyoruz. Vatandaşlarımızın hem zor günlerinde hem de mutlu günlerinde yanlarında olduğumuzu hissettirmek adına başlattığımız bu projemiz sadece hediye ile değil aynı zaman fidan dikimi ile de anlamlı hale gelecek. İlk fidanlarımızı da Torul Kalesi'ne diktik. Yavrularımızın isimleri inşallah bu ağaçlar ile birlikte büyüyecek." diye konuştu.