Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tirebolulu öğrencilerden, yetiştirme yurduna ziyaret

Bu haberin fotoğrafı yok

Tirebolu’nun merkez okullarından Sakarya İÖO 3/C Sınıfı öğrencileri, Sınıf Öğretmenleri Ayşegül Velioğlu rehberliğinde Giresun Çocuk Yuvası ve Yetiştirme Yurduna anlamlı bir ziyarette bulundular.

Geçtiğimiz hafta başında gerçekleşen ziyarette, Sakarya İÖO 3/C Sınıfı öğrencileri, Sınıf Öğretmenleri Ayşegül Velioğlu nezaretinde bazı velilerle birlikte Giresun Çocuk Yuvası ve Yetiştirme Yurdunu ziyaret ederek, yurttaki çocuklara çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Tirebolulu iş adamı Rasim Baş tarafından alınan hediyeleri, Yetiştirme Yurdundaki çocuklara hediye eden Sakaryalı öğrencilerin bu jesti, yurt yönetimini ve öğrencilerini son derece mutlu ederken; yurtta kalan ve geleceğimizin teminatı olan öğrenciler de kendilerini güvende hissettiklerini belirterek, Tirebolulu minik öğrencilerin bu jestinden çok duygulandıklarını ifade ettiler.

Sakarya İÖO öğrencilerinin, sevgi evleri olarak da bilinen Giresun Çocuk Yuvası ve Yetiştirme Yurdunu ziyaret etmesi ve oradaki çocuklara hediyeler vermesi, Tirebolu İlçe Milli Eğitim camiasında da büyük memnunluk yarattı.