Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tirebolu Sosyal Güvenlik Merkezi, yakında açılıyor

Bu haberin fotoğrafı yok

Tirebolu’da açılacak olan Sosyal Güvenlik Merkezi için yapılan çalışmalar son hızıyla sürdürülürken; ilçenin Belediye Caddesinde bu iş için tahsis edilen binada incelemeler yapıldı.

19 Ocak Pazartesi günü Tirebolu’ya gelen Giresun Sosyal Güvenlik İl Müdürü M. Fatih Görentaş, ilçenin Belediye Caddesinde geçici olarak söz konusu merkeze tahsis edilecek 4 katlı binada incelemelerde bulundu. Tirebolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Cebecioğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Koç, İl Genel Meclisi Üyesi Halil Aydın, Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Pir ve Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Okan Elevli ile birlikte merkeze tahsis edilecek binayı gezen Sosyal Güvenlik İl Müdürü, Tirebolu’ya en kısa sürede hizmet binasını açmayı düşündüklerini ifade etti.

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Tirebolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Cebecioğlu, ilçe halkının uzun yıllardır sigorta ve sosyal güvenlik işlemleri için Giresun ve Espiye’ye gitmekten kurtulacağını belirterek, “En kısa sürede geçici binada merkezimi açacağız. İlçemize yeni bir Sosyal Güvenlik Merkezi yapılıncaya kadar vatandaşlarımıza geçici binamızda hizmet vereceğiz. Bu merkezin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese belediyemiz adına minnet duygularımızı iletmek istiyorum. Hizmet binamız en kısa sürede hizmete girecektir. Şimdiden ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.