Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tirebolu Sakin Şehir Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Bir süredir Sakin Şehir

Bir süredir Sakin Şehir Tirebolu Unvanını almak için çalışmalarını yürüttüğümüz projeler ve çalışmaların sonucu olarak İzmir Seferihisar’dan gelen Bilim Kurulu Heyeti, Belediye Arge Birimi tarafından gün boyunca ilçemizde tanıtım gezisi düzenledi. Günün sonunda İlçemiz Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı Başta olmak üzere ilçe Protokol üyeleri, Sivil Toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla bir tanıtım toplantısı düzenledik. Toplantıda açılış konuşmasını Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak gerçekleştirdi. Konuşmasında Sakin Şehir Unvanını ilçemize kazandırmaktan mutluluk duyacağını ve bu girişimlerin kendisine heyecan verdiğini bildirdi. Başkanımız ayrıca yapılan çalışmalar da emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza ve destek veren sivil toplum kuruluşlarına teşekkürlerini iletti. Toplantıda ikinci konuşmacı ise Seferihisar Bilim Kurulu Heyeti Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Rıdvan Yurtseven oldu. Yurtseven, Tirebolu’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Sakin Şehir “Cittaslow” unvanın ne anlama geldiğini kısaca katılımcılara anlattı.

İlçe Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı ise yaptığı konuşmasında Tarihiyle, Kültürüyle, Yaşantısı ve bulunduğu konum itibari ile diğer ilçelerden farklı olması sebebiyle Sakin Şehir Unvanın İlçemize yakışacağını ve yapılan çalışmalardan gurur duyduğunu kaydetti. Toplantımızda konuşmaların ardından Belediye Yazı İşleri Müdürü Recep Hıdır ilçemizde yapılan çalışmaları ve gelinen noktayı anlatan geniş çaplı bir sunumla katılımcıları bilgilendirdi. Bilgilendirme toplantımızın sonunda Belediye Başkanımız Abdullah Karapıçak ve İlçe Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, Seferihisar Bilim Kurulu Heyeti Başkanı Sayın Prof. Dr. Hüseyin Rıdvan Yurtseven, Bilim Kurulu Üyeleri Bülent Köstem, Candaş Balta’ya ve işleri dolayısıyla aramıza katılamayan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer şahsında Bilim Kuruluna Günün anısına hediyelerini takdim ettiler.

Toplantının sonunda Seferihisar Bilim Kurulu Heyeti Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Rıdvan Yurtseven Günün anısına Belediye Başkanımız Abdullah Karapıçak’a, “Cittaslow”un rozetini şimdiden takarak bizlerin mutlu olacağı mesajı vermiş oldu. Merkezi İtalya’da bulunun Cittaslow’dan mutlu haberleri heyecanla bekliyor olacağız.