Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tirebolu Ataköy-Deregözü yolu açıldı

Bu haberin fotoğrafı yok

Tirebolu’ya bağlı Ataköy-Deregözü bağlantı yolu,  düzenlenen sade bir törenle hizmete açıldı. İlçe Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ile Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak’ın da katıldığı açılış töreninden sonra, Ataköy-Garigen Yayla Yolunun da başlama startı verildi.

İlçe Kaymakamlığı kanalıyla Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırılan Ataköy-Deregözü bağlantı yolunun açılışı 8 Şubat Pazar günü gerçekleşti. Tirebolu Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ile Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak’ın birlikte yaptığı açılış törenine; İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu, Doğankent Belediye Başkanı Birol Tekin, Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Koç, İl Genel Meclisi Üyeleri Resul Özdemir ve Halil Aydın, Ak Parti Yönetim Kurulu üyeleri, Ataköy Muhtarı Asım Koç ve çevredeki köylüler katıldı.

Ataköy ile Eymür Deregözü arasındaki bağlantıyı sağlayan yolun açılışında bir konuşma yapan Kaymakam Yaran, yolun medeniyete açılan bir kapı olduğunu belirterek, “KÖYDES Projesi kapsamında bir süredir sürdürdüğümüz çalışmaların semeresini almaya başladık. Yol, insanlar için önemli ve gerekli bir yatırımdır. Yol olmadan hiçbir yere ulaşılmaz. Biz, Kaymakamlık olarak köylerimizdeki yol sorununu çözümlemek için yoğun çaba gösteriyoruz. Bugün burada açmakta olduğumuz Ataköy-Deregözü bağlantı yolu ilçemize ve çevre halkına hayırlı olsun. Yol çalışmalarımız bundan sonra da tüm hızıyla devam edecektir” dedi.