Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tarihi Bulancak İskelesi Deniz Şenliği yapılacak

​​​​​​​Bulancak Belediyesi 2023 Yaz

​​​​​​​Bulancak Belediyesi 2023 Yaz Etkinlikleri kapsamında, 18 Ağustos 2023 Cuma günü, “Tarihi Bulancak İskelesi Deniz Şenliği” yapılacak.

Bulancak tarihi ve sosyal hayatında sembolik bir yere sahip olan Tarihi Bulancak İskelesini eski güzel günlerine döndürmek ve sıcak yaz günlerine biraz serinlik getirebilmek adına bizzat Bulancak halkından gelen talepleri de dikkate alarak böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Belediye Başkanı Recep Yakar, “Tüm Bulancaklıları şenliğimize bekliyoruz” dedi.

18 Ağustos Cuma günü saat 17.00’de yapılacak etkinlikte; 50 metre serbest yüzme ve en güzel atlama yarışmaları yapılacak olup, birincilere çeyrek altın, ikinci ve üçüncülere gram altın ödülü verilecek. Yarışmalara katılmak için Bulancak Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne başvuru yapılarak form doldurulması istenirken, 18 yaşından küçük katılımcıların veli izin belgesi ile başvurabilecekleri belirtildi. Başvuru formu doldurmayanların yarışmalara katılmasına izin verilmeyecek.