Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“TAKKE DÜŞTÜ, KEL GÖRÜNDÜ”

MHP’den istifa edeceğini açıklayan

MHP’den istifa edeceğini açıklayan eski İl başkanı ve Milletvekili Orhan Erzurum’un açıklamalarına MHP İl Başkanı Müjdat Öz ağır suçlamalarla karşılık verdi. Müjdat Öz, sosyal medya Facebook hesabından yaptığı açıklamalarla Erzurum’u adeta topa tuttu.

İSTİFA ŞOVU YAPIYOR

MHP İl Başkanı Müjdat Öz, istifa edeceğini açıklayan Orhan Erzurum için “Bugünlerde sosyal medya üzerinden istifa şovu yapanlar; artık partimizle bir bağınız kalmadığına göre, iç işlerimize karışmayı bir kenara bırakın, temsilciliğine soyunduğunuz yeni partinizin plan ve programlarını anlatın millet olarak merak ediyoruz” paylaşımında bulundu.

“TAKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ”

MHP İl Başkanı Müjdat Öz, başka bir paylaşımında ise Orhan Erzurum’a yönelik şu ifadeleri paylaştı, “Perşembe günü Ankara’da Meral Akşener’le görüşüp il teşkilatı kurmak için pazarlık yapanlar ihraçtan kurtulmak için istifa edeceklermiş. Takke düştü kel göründü, oyununuz bozuldu uğurlar ola” Öz başka bir paylaşımında ise, “Biz olmazsak MHP biter diyerek kendi istikballeri dışında hiçbir değerleri olmayanlar, safı ve tarafları belli olmadığından bir o yanda bir bu yanda savrulup duranlar, partimiz üyesi iken dahi başka partililerle şahsi çıkar ilişkilerini devam ettirmişlerdir” dedi.

ERZURUM İSTİFA DİLEKÇESİNİ GÖNDERDİ

blank

MHP Giresun eski Milletvekili Orhan Erzurum partisinden istifa ettiğine dair dilekçesini partisinin genel merkezine gönderdi.
Erzurum, dilekçesinde “Gördüğüm lüzum üzerine uzun yıllardır siyaset yaptığım partimden istifa ediyorum” dedi.

Öz paylaşımını şöyle sürdürdü: “Kurulma ihtimali dillendirilen bir partiye partimiz içinde büyük bir güç sahibiymiş gibi kendini pazarlayanlar, bugüne kadar yaptıklarıyla kişilik ve şahsiyet olarak kendilerini tüketmiş güç aşığı siyaset sefillerinin partimizden ihraç edilecekleri bir aşamada sosyal medya üzerinden “Ben MHP’den istifa ediyorum/edeceğim” şeklinde açıklamalar yapmaları siyaset zübüklüğünün son noktasıdır. Bu kişiler hakkında dile getirdiğimiz sıfat ve özellikler tüm MHP camiası ve Giresun kamuoyu tarafından bilinmekte ve hayretle izlemektedir. Malumun ilanı olan bu durumu üzülerek bir kez daha kamuoyu ile paylaşmak üzüntüsü içindeyiz. Keyfiyet Giresun halkına ve camiamıza saygıyla duyurulur.”