Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Süper Lige çıkaramazsam bırakırım”

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ dün tesislerde basın toplantısı düzenledi. Toplantıya yöneticilerden; İbrahim Özkul, Bahattin Kurt, Ercan Pamuk, Azmi Bük katıldı. Başkan Bozbağ önemli konulara değindi.
Bozbağ şöyle konuştu: “2017–2018 sezonunun ilk yarısını değerlendirmek istedim. Bu kulübün içerisinde büyüdüm ve bu kulübün formasını giydim, taraftarlığını yaptım, son 6 senedir de başkanıyım. Giresunspor taraftarının büyüklüğünü bizden daha fazla kimse bilemez. Bir gün oturduğum mevkiden haddimi aşacak hiçbir kelime kullanmadım. Yetiştiriliş şeklim, armaya saygım, makamı temsil etme gücüm, büyüklerimiz bize bunu öğretti. Başkan olduğum süre içinde taraftarı hiç kimseye muhtaç etmemeye çalıştım. Tüm taraftar grupları ve başkanları bana istedikleri saatte ulaştılar. Ligin dördüncü sırasındayız. Liderle aramıza 4, ikinci ile 2 puan var. Yüzme takımı Ordu’da şampiyon oldu. Okçular Türkiye’nin her yerinde maçlara çıkıyor. Altyapı takımlarımız maçlara 1 gün önceden gidip kamp yapıyor. Şampiyonluk parolası ile başladık. Ben ve yönetici arkadaşlarım bu sene bu takımı Süper lige çıkaramazsak Mayıs ayında kongre kararı alırım. Gaziantepspor çok zor yenilen bir takım. Oynadıkları maçlara bakarsanız bunu görürsünüz. 30 puandayız. Ben her tabloyu görüyorum, camia rahat olsun. Bugüne kadar çok şeyle uğraştık. Şerefimizle, namusumuzla, onurumuzla bu işi sonuna kadar götüreceğiz. Biz kimseyi bugüne kadar kırmadık. Bundan sonra da böyle devam edecek.”

FUTBOLCULARLA İLGİLİ NE DEDİ?
Bozbağ: “Giresunspor taraftarına hareket çeken, camiasına saygısızlık yapan bu kulüpte oynayamaz. Varsa art niyet bu işin cezası bellidir. Ben çok şey kaybetme sıkıntısı yaşayarak bu görevi devir aldık. Ben her şeyi doğru yapıyorum demiyorum ama geldiğimiz şu nokta tarihi bir başarıdır. 40 senedir bu takım Süper ligin ucuna bile gelemedi. Ben bu takımın formasını giyerken, altyapısında oynarken, çoğu insan doğmamıştı. Bizim kimse adamımız olmaz, arkadaşımız dostumuz olur. Bir hoş seda bırakabildiysek ne mutlu bize.”

BAŞKAN BOZBAĞ, TRANSFERLERLE İLGİLİ NE SÖYLEDİ
Bozbağ: “Giresunspor’a gelecek ve ayrılacak futbolcular olacak. Çarşamba gününden sonra bunu göreceksiniz. Giresunspor’la ilgili her şeyi değerlendireceğiz. Şeref ve namus sözü verdik, bundan sonrası bende.”

PANKART KONUSU
Bozbağ: “Karşı tribünü yöneten arkadaş, taraftarımızın açtığı bir pankartı yönetim kurulumuz talimatla emniyete aldırdı diye bir iddiada bulunmuş. Pankart açıldığında ben ve hiçbir yöneticim statta değildi. Benim bulunduğum makama sorma gereği duymadan, yazılan pankartı emniyete aldıran şerefsizdir. Ben bu işin takipçisi olacağım. Biz burada şerefimizle namusumuzla başkanlık yapıyoruz. Giresunspor’u yerlerde mi süründürdük, ne yapmışız biz. Saygı, sevgi çok önemli. Şerefim üzerine yemin ediyorum, bu saygı Giresunspor’a geri gelecek. 6 senedir hiçbirimiz evimizde bir gün tatil geçirmedik. Beklentimiz de yok, olan da şerefsizdir. Giresunspor başkanı ne zaman taraftarın aleyhinde bir şey yapmıştır? Biz o tribünlerde büyüdük. Şimdi de bu takımın başkanlığını yapıyorum. Herkes bu takımla ilgili konuşurken dikkatli olacak. Bana birileri özür borçlu. Sabretsinler 4 ay sonra takımı şampiyon yapamazsam kongre kararı alacağım, orada görüşürüz.”