Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Su Yalıtım Ürünleri Birlik Çatıdan Alınır

Binalar yapılırken veya daha

Binalar yapılırken veya daha sonra özellikle nem ve su ile temasları tamamen kesilmelidir. Nem veya su ile teması kesilen binalar daha uzun yıllar boyunca sağlıklı bir biçimde varlığını sürdürür ve uzun yıllar kullanıma müsait hale gelirler. Nemden arındırılmış, daha sonraki süreçlerde alacağı nemin kesilmesi sağlanmış binalarda yaşam hem rutubetten korunmak için hem de akma veya su sızdırma sorunlarının ortadan kaldırılabilmesi için çok önemli bir adımdır. Binalar sudan arındırılmak için yapılması esnasında özel koruyucular ile su yalıtımına tabi tutulurlar ve özel jeller, kaplamalar, sürme ürünler sayesinde yağmurdan, kardan, nemlenmeden korunurlar. Su yalıtımı ürünleri bu noktada devreye girerek binaları istediğiniz biçimde korumakta ve uzun yıllar boyunca kusursuz bir biçimde kullanılmasına olanak sağlamaktadırlar. Su yalıtımı ürünleri çok çeşitlidir ve su yalıtımı ürünü kullanırken hava şartlarına, binanın bulunduğu bölgeye, binada kullanılan temel maddelere dikkat etmeniz gerekmektedir. Tüm bunlar karşılandığı zaman gelecek dönemler için su yalıtımı yapılmış sağlıklı binalar elde etmiş olursunuz.
blank

En sık kullanılan su yalıtımı ürünleri sürme ürünlerdir. Sürme su yalıtımı betona uygulanmaktadır. Beton üzerine yapılan sürme su yalıtımı zemini kusursuz bir içimde kaplayacağı için su sızdırmasına engel olacaktır. Sürme su yalıtım ürünleri zeminlere uygulanabildiği gibi duvarlara da uygulanabilmektedir.

Su tutucu bantlar tünel inşaatlarında, barajlarda, regülatörlerde, su depolarında, arıtma tesislerinde, yüzme havuzlarında, kanal, köprü, rıhtım, isale tünelleri, hes projeleri, viyadükler gibi güçlü ve büyük inşaatların birleşim bölgelerinde kullanılan güçlü bir izolasyon malzemesidir. Uygulandığı bölgelerde birleşim yerlerinden doğacak su kaçaklarına engel olurlar. Kimyasal maddelere karşı dayanımlı ürünlerdir. Uzun soluklu, kolay bozulma ve yıpranma yapmayacak malzemelerdir. Korozyon ve aşınmaya karşı oldukça mukavemetli ürünlerdir. Bilgi için tıklayın, https://www.birlikcati.com.tr/su-yalitimi-urunleri