Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Spor okulları yarın açılıyor

GSB Spor Okulları ve

GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları Açılış Töreni 4 Temmuz 2023 Salı Günü Saat: 15.00 ‘ te 19 Eylül Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

Sporun her kesme ve gençliğe aşılanması için çalışmalarını sürdüren Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 5-18 yaş arası tüm çocuk ve gençleri kayıtlara davet etti.

İl Müdürlüğünden yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi:

“Sporu toplum içinde alışkanlık haline getirebilmek, öncelikle çocuk ve gençlerin spor yapmaya teşvik etmek, sporu sevdirmek, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, küçük yaşlarda gençlere spor kültürünü yerleştirmek ve çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirmeleri amacıyla GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları 5-18 yaş aralığındaki tüm gençlere kapılarını açıyor.

Her yıl binlerce gencin spor yapmak için tercih ettiği Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü GSB Spor Okullarında kayıtlar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Birimi, Merkez ve Çotanak Olimpik Yüzme Havuzu Spor Kompleksi, 19 Eylül Spor Salonu ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüklerince alınacak.

5-18 yaş aralığındaki her çocuğun ücretsiz olarak katılabileceği GSB Spor Okullarında, çocuklar bir yandan serbest zamanlarını değerlendirebilecek bir yandan da sevdikleri spor branşında kendilerini geliştirebilecek.”