Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SP’nin yeni il Başkanı mazbatasını aldı

Saadet Partisi İl Başkanlığı

Saadet Partisi İl Başkanlığı 6. Olağan İl Kongresinde İl Başkanlığına seçilen Abdülkadir Bektaş mazbatasını aldı. Mazbata sonrası bir açıklama yapan Abdülkadir Bektaş, yeni genç ve dinamik bir kadroyla, Giresun’a ve tüm Türkiye’ye hizmet için yola çıktıklarını belirterek; “Bizler, bu davaya gönül vermiş teşkilatımızla, bir takım formatında Yeni Bir Türkiye, Yeni bir Dünya kurmak için elimizi taşın altına koyduk. Davamız belli, amacımız belli, yolumuz belli. Hiçbir kınayıcının kınamasına aldırış etmeden hak bildiğimiz yolda, Erbakan Hocamızın izinde, Genel başkanımızla beraber eğilmeden, bükülmeden, dimdik yürümeye devam edeceğiz. Zalimin karşısında, mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz.

Öncelikle bilinmelidir ki, Endonezya’dan Fas’a bütün İslam coğrafyasındaki mazlumların gözü üzerimizdedir. Biz bunun farkındayız. Kuzey Kore’den Latin Amerika’ya küresel sömürü sisteminin hor gördüğü bütün halkların gözü üzerimizdedir. Biz bunun da farkındayız. Gemilerin yanaşması ve yük alıp boşaltması için 30 yılığına kiraya verilen Giresun’umuzun göz bebeği limanımızın limanlıktan çıkıp otopark olarak kullanıldığının da farkındayız. Mevcut düzenin adı sömürü düzenidir, bu düzenin adı köle düzenidir, bu düzen ırkçı emperyalizmin vahşi kapitalist düzenidir. İşte Milli Görüş’ün varlık nedeni bu açık küresel oyunu bozmaktır. İşte Saadet Partisi bu oyunu bozacak yegâne adrestir. Biz diyoruz ki böyle gelmiş, böyle gitmeyecek, bu düzen mutlaka değişecek” dedi.

Abdülkadir Bektaş  başkanlığındaki İl Yönetimi şu isimlerden oluştu; Ömer Öztürk (iş adamı), Musa Çakı (emekli imam, esnaf) Vedat Yılmaz (müteahhit), Turhan Can Karabiber (müteahhit), Mehmet Tekbaş (iş adamı), Kenan Karakaya (esnaf), Mustafa Fatsa (müteahhit), Ahmet Erhan (esnaf), Hüseyin Eksen (serbest), Galip Usta (emekli), Abdullah Gündoğdu (esnaf), Abdullah Öztürk (iş adamı), Salih Öztürk (esnaf), Hasan Aygün (iş adamı), Nuri Akdemir (serbest), Zeki Yayla (emekli müdür, emlakçı), Murat Şişman (emekli), Hüseyin Aydın (esnaf), Metin Kolukısa (emekli), Yusuf Eser (esnaf), Alaattin Gidal (emlakçı), Mehmet Gündoğdu (gıda mühendisi), Zafer Bektaş (esnaf), Mesut Çayan (esnaf), Tugay Erdem (esnaf), Erkan Korkmaz (esnaf), Mehmet Fatsa (eğitimci), Naim Ayar (esnaf), Mutu Aydın (emekli)