Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SP’nin Giresun adayı Bektaş oldu

Giresun merkez belediyesinde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine kendi adayıyla girme kararı alan Saadet Partisi, Giresun Belediye Başkan adayını açıkladı.

Giresun merkez belediyesinde 31

Saadet Partisi Giresun İl Başkanı Abdülkadir Bektaş, Giresun Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

Belediye Başkan Adayı Bektaş Giresun Kalesi’nde yaptığı basın açıklamasında, “Daha güzel bir Giresun mümkündü, ama maalesef yaşanmaz hale getirildi” dedi.

Nüfus artışına bağlı olarak ortaya çıkan konut ihtiyacı, sosyal alan gereksinimleri ve yaşanabilir bir şehir için çevre ve şehircilik planlarının hayati önemine vurgu yapan Bektaş, şehir planları ve projelerin Giresun’u nasıl etkilediğine dair şüphelerini dile getirdi.

“Maalesef geçmişten günümüze güzelim şehrimizi yaşanmaz hale getirdiler” ifadelerini kullanan Bektaş, sokakların kullanılamaz durumda olduğunu ve ulaşımın ciddi bir sıkıntıya dönüştüğünü belirtti. Bektaş, yanlış yatırımların neticesinde belediyenin kendi çıkarına hizmet etmediğini öne sürdü.

Ayrıca, her gelen yöneticinin bir öncekini kötü yöneterek şehri ranta kurban ettiğini ifade eden Bektaş, “Satmadan, faize ve israfa para ayırmadan kendi özkaynakları ile emin olun başka bir Giresun mümkün” diyerek adaylıklarını açıkladıklarını ve yaşanabilir bir Giresun için yola çıktıklarını belirtti.