Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SP’DEN AK PARTİ’YE DEMİRYOLU ÇAĞRISI

Saadet Partisi İl Başkanı

Saadet Partisi İl Başkanı Abdülkadir Bektaş, demiryolu projesinden Giresun’un çıkartılmasına  tepki gösterdi.  AK Parti’ye eleştiren Bektaş, “16 senedir iktidar olmalarına rağmen kendilerinden başka bir şey düşünmediler” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Abdülkadir Bektaş bir basın açıklaması yayınlayarak, Demiryolu projesinde Giresun’un es geçilmesinin bir talihsizlik olduğunu söyledi.

Giresun’un en büyük talihsizliğinin, 16 senedir iktidarda olmasına rağmen, kendisinden başka bir şey düşünmeyen, çözüm ve önerilere kulaklarını tıkayan milletvekillerinin ve siyasi temsilcilerinin olduğunu belirten Bektaş, “GESOB başkanı Sayın Ali Kara’ya teşekkür ediyorum. Bu konuları sürekli takip ederek kamuoyunu bilgilendiriyor. Seçim gündemi arasında bu konunun kaybolup gitmesine izin vermiyor. Bir platform oluşturulacaksa, biz Saadet Partisi olarak her türlü desteği vermeye ve Giresun’un menfaatine olan her şey için elimizi taşın altına koymaya hazırız” dedi.

2012 yılında yapılan ÇED raporunda devlet için en ekonomik yolun Gümüşhane-Torul hattı olarak tespit edilmesine rağmen, hattın Gümüşhane-Trabzon hattı olarak tespit edilmesinin ve projeye konulmasının akıl ve izan dışı olduğunu söyleyen Bektaş; “birileri devletin zarar edeceğini bile bile bu hattı projelendiriyorsa bu suç demektir. Giresun’daki AKP il yönetiminin ve milletvekillerinin bu duruma el koyması, o kişiler hakkında suç duyurusunda bulunması lazım. Ayrıca Giresun Halkı, kendisini yıllardan beridir demiryolu projesi ile oyalayan siyasilerden şimdi bir açıklama bekliyor” dedi.