Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SP, “Seçime Hazırız”

Saadet Partisi İl Başkanı

Saadet Partisi İl Başkanı Abdülkadir Bektaş bir basın açıklaması yaparak 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçime İl teşkilatı olarak hazır olduklarını ve bu kararın kendileri için sürpriz olmadığını söyledi.

Basın açıklamasında Abdülkadir Bektaş, Cumhurbaşkanın açıklamış olduğu 24 Haziran erken seçim açıklamasının bazı nedenleri olduğunu söyleyerek; “Öncelikle Saadet Partisinin yükselişinden olduğu çok aşikâr görünmektedir. Zaman geçtikçe MHP ile eriyen ittifakları zarar görmeye başladı ve halk nezdinde itibar kaybettiler. Daha 1 ay önceye kadar “Afrin harekatından çıkıldı, seçim gerekmiyor, piyasalar kötü, seçim zamanında yapılması gerekir, erken seçim vatana ihanet” diyorlardı.

Şimdi ise “3 Kasım’ı beklemek mümkün değildir” diyerek erken seçim kararı aldılar. Bu durum, 16 yıldır tek başına iktidar olan AK Partinin; uyguladıkları ekonomik, sosyal ve siyasi projelerin iflas ettiğinin, çöktüğünün de açık bir itirafıdır! Böylece bir erken seçimle kendilerini kurtarmanın peşine düştüler. Saadet Partisi olarak onlara şunu hatırlatıyoruz, ‘Korkunun ecele faydası yoktur’ dedi.

 16 yıldır iktidarda olan AKP hükümetinin halkımızın kendilerine vermiş olduğu krediyi fazlasıyla kullanarak tükettiğinin altını çizen Bektaş; “her geçen gün oy kaybına uğrayan ittifakları başarılı olamayacaktır, halkımızın vermiş olduğu kredileri fazlasıyla kullanmışlardır. Bundan dolayı böyle bir erken seçim kararı bize göre isabetli olmuştur. Gerçekten de Türkiye’mizin bir çıkışa ve bir değişikliğe ihtiyacı vardır. Biz de bir an önce o değişikliğin olması için acele etmekte fayda olduğunu düşünüyoruz. Ve hangi tarihte olursa olsun; Saadet Partisi teşkilatları olarak seçimlere her daim hazırız” dedi.

Bu erken (baskın) seçim kararı ile 24 Haziran’dan sonra Saadet Partisi iktidarı ile artık eski günlerin geride kalacağını söyleyen Bektaş; “ABD’nin, AB’nin, İsrail’in peşinde kuyruk olmaktan kurtulacağız. Büyük İsrail projesinin figüranı olma ayıbından Müslümanları kurtaracağız. Faizci kapitalist ekonomi sistemini ortadan kaldıracağız. İnsanlarımızı kutuplaştırmadan, birlik ve beraberliğimizi tesis edeceğiz.  Yeniden Büyük Türkiye’yi ve inşallah sonrasında Yeni Bir Dünya Düzeni kuracağız” dedi.