Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SP, “3 Günlük Eğitim Kampı”na giriyor

Saadet Partisi Giresun İl

Saadet Partisi Giresun İl Teşkilatı Ankara’da 3 gün sürecek Eğitim Kampına katılıyor.

İl Başkanı Abdülkadir Bektaş, 3 gün sürecek olan eğitim kampı ile ilgili olarak, “Balgat Eğitim Merkezimizde yapılacak olan eğitim kampına, 10-12 Kasım (cuma-cumartesi-pazar) tarihleri arasında Giresun il ve ilçe teşkilatlarımız iştirak edeceklerdir.

Eğitim kampımız, teşkilatlarımızın olası baskın bir erken seçim için hazırlanması, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi ve seçim döneminde yapılacak olan çalışmalar ile alakalı başlıca konular olmak üzere yapılacaktır” dedi.

Saadet Partisi Giresun il teşkilatının, bu eğitim kampı sonrasında Giresun genelinde çalışmalarının daha da hızlanacağını söyleyen Bektaş, “Ciddi bir faaliyet içine gireceğiz ve olası bir erken seçime karşı tüm hazırlığımızı böylece tamamlamış olacağız. Her halükarda şimdiden milletvekili adaylarımızı ve belediye başkan adaylarımızı belirleyeceğiz. Saadet Partimizi parlamentoya ve iktidara taşımamız için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.  Sahada yaptığımız çalışmalar bizlere şunu göstermiştir, artık milletimizin Milli Görüş zihniyetine sahip bir iktidara ihtiyacı var, gömleğini çıkaranlara değil” dedi.