Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sosyal Belediyeciliği Hayata Geçireceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, partisinin Antalya Manavgat’ta düzenlediği toplantıya katılarak, toplantıyla ilgili bilgileri paylaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CHP TBMM Grubu olarak Genel Başkanları Özgür Özel başkanlığında milletvekilleriyle bir araya geldiklerini belirten Gezmiş, şu ifadelere yer verdi:

“Her şey ülkemizin hak ettiği yere gelmesi, halkımızın yüzünün gülmesi için. Bu yüzden önümüzdeki yerel seçimlerde parti bayrağımızı ülkemizin dört yanında dalgalandıracağız. Sosyal belediyeciliği her yerde hayata geçireceğiz. Birlikte başaracağız, aydınlık günlere kavuşacağız. Şimdi Çalışma Zamanı”

Gezmiş’in paylaşımında, parti olarak önem verdikleri sosyal belediyecilik anlayışını her ilde hayata geçirme kararlılıklarını vurguladığı ve yerel seçimlerde parti bayrağını dört bir yanda dalgalandıracaklarına dair açıklamalarda bulunduğu görülüyor. Bu çerçevede, CHP’nin sosyal belediyecilik politikalarını ön plana çıkarmaya hazırlandığına dikkat çekiyor.