Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“SONUNA KADAR YANINIZDAYIZ”

Amatör 1. Kümede mücadele

Amatör 1. Kümede mücadele veren Sanayispor takımında Yönetim Kurulu, erkek takımından sonra kadın takımı ile bir araya geldi.
Ada Restaurantta gerçekleşen dayanışma ve kaynaşma yemeğine Sanayispor Onursal Başkanı Muammer Usta, Kulüp Başkanı Fuat Köse, İdareciler Süleyman Anaforoğlu, Azmi Güneysu, Mürsel Ada, Erdinç Uzun, Şakir Usta ve eşi Selma Usta, ASKF Başkanı Sinan Işık katıldılar.
Giresun’da sadece 1 kadın futbol takımının olduğuna dikkatleri çeken Sanayispor Kulüp Başkanı Fuat Köse, “Herkesin tarafsız olması gerekiyor. Çünkü İkinci bir şık yok. Disiplinli, özverili bir şekilde ilimize hizmet vermenizi bekliyorum. Yeni bir sezona merhaba diyeceğiz. Hepimize hayırlı olsun” dedi.
Onursal Başkan Muammer Usta, Giresunsporla eş değer birtakım olduklarını belirterek, “Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var. Öncelikle onlara hoş geldiniz diyorum. Bir yola çıktık. Amatör sporun çok önemli olduğunun bilincindeyiz. Başarılı olmanızı canı gönülden istiyorum. Her türlü övgü ve takdiri hak ediyorsunuz. Size sevgiyle bağlı olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Fuat Başkan başta olmak üzere tüm Yöneticilere çok teşekkür ediyorum. Çorbada kimin tuzu varsa ne mutlu onlara. Bugün burada söz veriyorum 1 deplasmana sizinle geleceğim. Sanayi bir markadır. Bunu sakın unutmayın” dedi.
Usta’dan sonra söz alan, Şafakspor’un unutulmaz isimlerinden Süleyman Anaforoğlu, “Çalışma, çabalama sizden destek bizden. Sonuna kadar kızlarımızın yanındayız” diye konuştu.
Binlerce lisanslı sporcunun olduğunu kaydeden Azmi Güneysu “Sizlerin yeri ayrı. Çünkü seçilmiş sporcularsınız. Bunun farkında olmalısınız. Spor Fakülteleri seçiminde diğer adaylara göre avantajlısınız. Sanayispor çatısı altında olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Sanayispor’un emektarlarından Mürsel Ada, “1986 yılından bu yana kulübün içinde yer aldım. Amatörün ne denli zor şartlarda yürüdüğünün farkındayım. Kulübe sahip çıkan herkese çok teşekkür ediyorum. Sizlere güveniyoruz. Bu yıl önemli derece bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Sanayispor’n eski oyuncularından Erdinç Uzun, kulübün gönlünde ayrı bir yeri olduğunu, futbol oynamanın çok farklı duygular oluşturduğunu söylerken yeni sezonda kızlara başarılar diledi.
Eşi ile birlikte etkinliğe katılan Şakir Usta “Verdiğimiz değeri göstermek adına çok sevgili eşimi yanıma aldım. Bu sezon sizlerle ilgilenecek” dedi.
Geçtiğimiz haftalarda yapılan seçimlerde ASKF Başkanlığına seçilen Sinan Işık yaptığı konuşmada “Bu birlikteliği görmek güzel. Geleceğe kendinizi iyi hazırlayın. Sporun dışında eğitiminize önem verin. ASKF olarak her zaman sizinleyiz” dedi.
Amatörün neferi, Üstad isim Gazeteci abimiz Ali Yakarışık “Burada olan kardeşlerimin çoğu toprak sahalardan geldi. Çamur deryasında futbol oynadı. Futbolu bundan dolayı sizleri çok seviyorlar. Güzel bir oluşum sağlandı. Giresunspor düşündü ama cesaret edemedi. Sanayispor Yönetimi ise büyük fedakarlık yaptı. Bundan dolayı takdiri sonuna kadar hak ediyorlar” diye konuştu.
Takımın Teknik Adamı Mustafa Bayraktar, Kaptan Duygu ve oyunculardan Tülay’da duygularını dile getiren isimler olurken yeni sezonda başarı sözü verdiler.
Gecede Sanayispor’un yeni formaları görücüye çıktı. ASKF Başkanı Sinan Işık, isminin yazıldığı formayı Onursal Başkan Muammer Usta’ya, Kulüp Başkanı Fuat Köse, büyük emekleri olan maddi, manevi desteğini esirgemeyen iş adamı Süleyman Anaforoğlu’na, Azmi Güneysu ise Erdinç Uzun’a takdim ettiler. Dayanışma ve kaynaşma gecesi toplu fotoğrafın çekilmesinin ardından son buldu.