Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sonuna kadar varım”

Yeşilgiresun Belediyespor’a Belediye ve

Yeşilgiresun Belediyespor’a Belediye ve yönetimdeki 4,5 kişiden başka kimsenin tek kuruş yardım yapmadığını söyleyen Başkan Kerim Aksu; “Nüfus kağıdında Giresunluyum diyenler ortalıkta gözükmüyor, kimse yardım etmese de ben sonuna kadar bu kulübü yaşatmaya devam edeceğim” dedi.

Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü Başkanı ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, basketbol takımının süper ligde oynamasına karşı kimseden tek kuruşluk maddi yardım görmediğini söyledi. Sonuna kadar takımın yanında olacağını ifade eden Kerim Aksu, taraftarlar hariç kimsenin basketbol takımını eleştirmeye hakkı olmadığını da kaydeden Aksu, “Bu memlekette bir sürü iş adamı var, kamu kurumları var hiç kimseden basketbol takımına destek gelmiyor. Ben olduğum sürece bu kulübü yaşatmaya devam edeceğim” dedi.

Yeşilgiresun Belediyespor’un basketbol liginde Fenerbahçe, Galatasaray, Darüşafaka, İstanbul Büyükşehir, Tofaş gibi devlerle mücadele ettiğini de belirten Başkan Aksu, “Nüfus kağıdında Giresunlu yazanları ortalıkta göremiyoruz, sanırım Belediye takımı ve ben olduğum için kimse yardım etmiyor” diye de konuştu.