Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şoförler ve Otomobilciler Odası’ndan Havaalanı açıklaması

Önceki gün CHP Genel

Önceki gün CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ordu ziyareti sırasında   Ordu- Giresun havaalanı dışında meydana gelen olaylarla ilgili olarak Giresun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Çeltik tarafından yazılı bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, “20.06.2018 Tarihinde Giresun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak Şoför Esnaflarımızın sorunlarının dile getirilmesi ve çözüme kavuşturulmasında daha öncelerden de olduğu gibi siyasilere sorunlarımızın çözümüne yönelik dosya sunulmak üzere CHP Genel Başkanının Ordu İlini ziyareti esnasında Ordu-Giresun Havaalanına vardığımızda tamamen bizim dışımızda Organize edilmiş, bir durumla karşı karşıya kaldık. Meydana gelen olaylarda hiçbir ilişkimiz söz konusu olmadığı gibi Genel seçimlerin öncesinde siyasete bulaşmak ve alet edilmek asla tasvip etmediğimiz bir durum olup hareketin siyasi iktidarı hedef almadığını Kamuoyuna; Saygı ile arz ederim” denildi.

Bilindiği gibi meydana gelen kargaşada şoförler odasına mensup bazı taksicilerle emniyet güçleri arasında arbede yaşanmış, olayların büyümesini Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu önlemişti.