Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siyasi Partilerle seçim güvenliği toplantısı yapıldı

24 Haziran 2018 Pazar

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri ile ilgili olarak ilimizde seçime katılacak siyasi parti temsilcilerinin de katıldığı seçim güvenliği toplantısı, Vali Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda yapıldı. 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dileyen Vali Sarıfakıoğulları, seçimlerin huzur ve güven ortamında geçmesi için her türlü önlemin alınmakta olduğunu söyledi. Siyasi partileri mevzuat çerçevesinde kurallara uyulmaya çağırısında bulunan Vali Sarıfakıoğulları, seçime katılan siyasi parti ve adaylarına başarılar diledi.

Toplantıda; seçim öncesinde, esnasında ve sonrasında siyasi partilerin ve adaylarının mevzuat çerçevesinde propaganda vb. seçim çalışmaları ile seçmenlerin oylarını serbestçe kullanmaları için alınan tedbirler ve uyulması gereken kurallarla ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu.

Toplantıya, Vali Sarıfakıoğulları’nın yanı sıra, İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ahmet Azman, Vali Yardımcısı Recep Uzal, İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Bahittin Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve siyasi parti temsilcileri katıldı.