Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sivasspor’da Fenerbahçe maçı öncesi şok sakatlık

TRENDYOL SÜPER LİG’İN 14. HAFTASINDA FENERBAHÇE İLE KARŞILAŞACAK OLAN SİVASSPOR’DA MAÇA DAKİKALAR KALA SAKATLIK ŞOKU YAŞANDI. 3 FUTBOLCU SAKATLIKLARI NEDENİYLE MAÇIN KADROSUNDAN ÇIKARILDI.

TRENDYOL SÜPER LİG’İN 14.

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Sivasspor’da, Modou Barrow, Emrah Başsan ve Gerson Rodrigues sakatlıkları nedeniyle maçın kadrosundan çıkarıldı.

Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk olacak. Kırmızı-beyazlılarda zorlu maç öncesi sakatlık şoku yaşandı. 3 futbolcu sakatlıkları nedeniyle maç kadrosundan çıkarılırken konu ile ilgili kulüpten şu açıklama yapıldı;

“Sporcumuz Modou Barrow’un arka adalesindeki yırtık nedeniyle tedavisi devam etmektedir. Hafta içi gerçekleştirdiğimiz antrenmanda sakatlanan Emrah Başsan’a yapılan kontrollerde sağ alt adalesinde yırtık tespit edildi. Sporcumuzun tedavisi devam etmektedir. Fenerbahçe maçı hazırlıkları kapsamında dün yaptığımız son antrenmanda sağ alt adalesinden sakatlanan oyuncumuz Gerson Rodrigues’in adalesinde gerileme ve kanama tespit edilmiştir. Sporcumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır. 3 futbolcumuz da Fenerbahçe maçı kadrosuna alınmamıştır.”