Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SIRADA ADANA VAR

Altay galibiyeti ile kötü

Altay galibiyeti ile kötü gidişata son verdiklerini belirten Kurt, şöyle konuştu: “İzmir deplasmanı alınan kötü sonuçlara son verme adına çok önemliydi. Kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyorduk. 90 dakika boyunca da rakibimiz karşısında etkili futbol ortaya koyduk ve kazanmasını bildik. Alınan üç puan bizim için çok çok önemli. Üç maç sonra Altay önünde galip gelerek kötü gidişata ‘dur’ demenin mutluluğunu yaşıyoruz.”
Ligin 7. haftasında 1 Ekim Pazartesi günü kendi saha ve seyircileri önünde Adanaspor’u konuk edeceklerini ifade eden Kurt, hedeflerinin rakiplerini mağlup ederek çıkışlarını sürdürmek olduğunu sözlerine ekledi.
TARAFTARLAR TAM DESTEK VERDİ
Giresunsporlu taraftarlar takımlarını zorlu Altay deplasmanında yalnız bırakmadı. Bursa’daki Gurbetçi Çotanaklar ile İstanbul’daki Marmaralı Çotanaklar grubu İzmir Atatürk Stadı’ndaki yerlerini alarak takımlarına destek oldu. Öte yandan karşılaşmayı izlemek için az sayıda da olsa Giresun’dan da taraftar İzmir’e giderek takımlarını yalnız bırakmadı.
KOCAELİ MAÇI MESAİSİ
Yeşil-beyazlılar İzmir’den önceki gün öğleden sonra döndü ve Metin Hoca talebelerine izin verdi. Giresunspor dün 11.00’da sahaya inerek Perşembe akşamı evinde Kocaelispor ile yapacağı Ziraat Türkiye Kupası müsabakası için çalıştı.