Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şenlikoğlu’ndan birlik çağrısı

AK Parti’nin yeni İl

AK Parti’nin yeni İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, ilk basın toplantısında birliktelik çağrısı yaptı. Şenlikoğlu, “Dışarıda bırakacağımız bir tek arkadaşımız yok. Farklı fikirleri olan da bizim arkadaşlarımız, bunları diyalogla aşacağız” diye konuştu.

Şenlikoğlu, “Yeni bir yönetim oluşturmayıp mevcut il yönetimiyle bu aşamada devam eden ilçe kongrelerini, belde atamalarını, gençlik ve kadın kolları kongrelerini yaparak en son il kongresini yapacağız”

AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Yeni bir yönetim oluşturmayıp mevcut il yönetimiyle bu aşamada devam eden ilçe kongrelerini, belde atamalarını, gençlik ve kadın kolları kongrelerini yaparak en son il kongresini yapacağız” dedi.

Şenlikoğlu’nun, Yeşilgiresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde düzenlediği basın toplantısına İl Başkan Vekili Kenan Tatlı, İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel, Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akar ile Kadın Kolları İl Başkanı Fatma Zehra Kara, Gençlik Kolları İl Başkanı Habil Büyüktaş ile partinin yönetim kurulu üyeleri katıldılar. Şenlikoğlu eski AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü’nün vefatı nedeniyle yeni görevine atandığını anımsattı. Şenlikoğlu, AK Parti teşkilatının kuruluşundan bu yana hep içinde olduğunu belirterek, “Hangi durumda hangi görev düşüyorsa yapmaya çalıştık, görevimizi yerine getirmeye çalıştık. AK Parti’nin Türkiye’de yola çıktığı tarihten itibaren gösterdiği değişimin farkındayız. Bazen eleştiriler oluyor ama gerçek var ki AK Parti bu şehrin teminatıdır” ifadesini kullandı.

Mevcut AK Parti teşkilatıyla birlikte kongreye kadar süreci devam ettireceklerini dile getiren Şenlikoğlu, şöyle devam etti: “Yeni bir yönetim oluşturmayıp mevcut il yönetimiyle bu aşamada devam eden ilçe kongrelerini, belde atamalarını, gençlik ve kadın kolları kongrelerini yaparak en son il kongresini yapacağız. İki ilçenin kongresi yapıldı, muhtemelen bu hafta içerisinde ilçe kongrelerinin tarihleri belli olacak. Durmadan yola hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Sürecin ne olacağı beklentisi vardı, bu beklentiyi de karşılamak niyetiyle yeniden büyük hedeflere diyerek yola devam ediyoruz. Hızla yol almamız gereken bir süreç içerisindeyiz.”

Şenlikoğlu, iyi niyetle birlikte hareket edeceklerini ifade ederek, “Dışarıda bırakacağımız bir tek arkadaşımız yok. Farklı fikirleri olan da bizim arkadaşlarımız, bunları diyalogla aşacağız” diye konuştu.