Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şenlikoğlu’dan Tütüncü ve Öden için başsağlığı mesajı

AK Parti Giresun İl

AK Parti Giresun İl Başkanı Avukat Aytekin Şenlikoğlu, AK Parti eski İl Başkanı Rahmetli Hasan Ali Tütüncü’nün vefatının birinci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Şenlikoğlu mesajında, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Partimize, ilimize ve ülkemize çok önemli hizmetlerde bulunan eski İl Başkanımız Hasan Ali Tütüncü’yü aramızdan ayrılışının birinci yıldönümünde büyük bir özlemle ve saygıyla bir kez daha rahmetle anıyoruz.
Rahmetli Başkanımız Hasan Ali Tütüncü, bu kutlu davaya, partimizin her kademesinde çok önemli hizmetlerde bulunmuştur. Rahmetli Başkanımızdan aldığımız emanetin büyük sorumluluğunu üzerimizde taşıyoruz. Bu kutlu davaya; ‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir’ anlayışımızdan taviz vermeden, ilk günkü azim ve kararlılığımızla devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu duygu ve düşüncelerle eski İl Başkanımız Hasan Ali Tütüncü’ye Yüce Allah’tan bir kez daha rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, AK Parti Teşkilatları’na başsağlığı ve sabır dileklerimi yineliyorum” ifadelerini kullandı.
Ak Parti İl Başkanı Şenlikoğlu mesajında ayrıca, dün babasını kaybeden AK Parti İl Başkan Yardımcısı Osman Öden’in ve Öden Ailesinin acısını da paylaştıklarını ifade etti. Şenlikoğlu, “Ak Parti İl Başkan Yardımcımız Osman Öden’in babası Ali Öden’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Şahsım ve teşkilatım adına Öden Ailesinin büyük acısını paylaşıyor, rahmetli Ali amcamıza Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.