Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞENLİKOĞLU TEŞKİLATLARI DİNLİYOR

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu başlattığı ilçe teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor. Tirebolu’yu ziyaret eden Şenlikoğlu teşkilat üyeleri ile 2019 seçimlerinin ele alındığı bir toplantı gerçekleştirdi.

AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu ilçe ziyaretlerine Tirebolu ilçesi ile devam etti. İl Başkanı Şenlikoğlu ziyaretine ilk olarak; Tirebolu 6.Olağan Kongresi ile seçilen ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile gerçekleşen toplantıda bir araya geldi. Teşkilat çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda İl Başkanı Şenlikoğlu, 2019 seçimlerinin önemine vurgu yaparak ilçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Teşkilat çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu. Tirebolu ziyareti kapsamında Belediye, Sivil Toplum Kuruluşları, Esnaf ve Vatandaşlarla da bir araya da gelen Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bizler, toplumu ayrıştıran değil birleştiren bir anlayışın yereldeki temsilcileri olarak dün olduğu gibi bugün de yarın da inşallah toplumun bütün katmanları içerisinde var olacağız. Bugün Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte, Tirebolu’daki esnaflarımızı ziyaret edip sıkıntılarını dinledik; bu esnada cadde ve sokaklarda, çay ocaklarında bulunan vatandaşlarımızla da hasbihal ettik. Tabii insanın olduğu yerde hizmet bitmez. Biz de bu doğrultuda hareket ederek, fırsat buldukça ilçe esnaflarımızı, meslek odalarımızı ve sivil toplum örgütlerimizi ziyaret ediyor, sorunlarını dinliyor, sorunların çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Yine vatandaşlarımızla Teşkilatımızda veya çeşitli ortamlarda bir araya gelerek her kesime elimizden geldiğince yetişmeye, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hedef 2023 yolunda, bizim yolumuz milletimizin yoludur. Türkiye Cumhuriyeti, hedeflerine ulaşana dek; millet olarak bize durmak yok. Çalışacağız, üreteceğiz, Güçlü Türkiye ‘yi hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.