Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şenlikoğlu Mimarlar ile buluştu

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Mimarlar Odasını ziyaret etti.

Mimarlar Odası Başkanı Gökhan Göksu ve Oda üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Belediye Başkan adayımız Şenlikoğlu, Mimarlar odasının il genelinde yürüttüğü faaliyetler ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Konuşmasında Belediye Başkan adayımız Şenlikoğlu şunları söyledi;

“Her zaman odalarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla bir araya gelerek fikirlerini almaya önem gösteriyoruz. Giresun’da düşündüğümüz, yapacağımız ve hayata geçirmek istediğimiz birçok çalışmalarımız var. İlimizde her konuda farkındalık yaratmak ve yenilikler getirmek için çalışıyoruz. Sivil Toplum Kuruluşları ile ne kadar sık bir araya gelir, ne kadar çok fikir alışverişinde bulunursak şehrimizin geleceğine ait olan çalışmaların o kadar faydalı olacağını düşünüyorum. Giresun’umuz konusunda elimizi taşın altına koyarak birlikte çalışmaya her zaman devam etmeliyiz” dedi.

AK Parti’nin Türkiye’ye nam salan şehirler inşa etmiş büyük bir hareket olduğunu ifade eden Şenlikoğlu; “Şüphesiz Partimiz, Belediyecilik konusunda Türkiye’de şehircilik konusunda nam salmış, adeta tecrübe abidesi haline gelmiş ve herkese örnek bir hareket olmuştur. Şehir ve insan birbirinin aynasıdır. Bu yüzden İlimiz ile ilgili fikri olan ve düşünen herkese kapımız ve gönlümüz sonuna kadar açık olacak. İnancımız bir şehrin ortak akılla, katılımcı bir anlayışla yönetilmesi. Çünkü “Şehir bir kaptır, içinde yaşayanlar kendi şeklini verir” bizim tespitimiz budur. Şehirlerin meselelerinin ve bunların çözüm yollarının hep birlikte enine boyuna tartışılacağı bir ortamdan her zaman yanayız” diyerek sözlerine son verdi.