Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞENLİKOĞLU DERT DİNLİYOR

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla kucaklaşmaya, onların dertlerini sıkıntılarını dinleyip, çözüm üretmeye devam ediyor. AK Parti’den yapılan açıklama şöyle, “Giresun’un dört bir köşesinde çalmadık kapı, sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmayan Şenlikoğlu, mütevaziliği ve samimiyeti ile 7’den 70’e herkesin gönlünü fethediyor.
Ziyaret ettiği her yerde halkın çok yoğun sevgi seliyle karşılanan Şenlikoğlu, şahsına ve AK Parti’ye gösterilen bu yoğun ilgi ve alakanın üzerlerindeki sorumluluğu her geçen gün daha da arttırdığına dikkat çekti.
Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde Giresun halkının büyük bir özlemle AK Parti’nin vatandaş ve hizmet odaklı belediyecilik anlayışını beklediklerini gördüklerini ifade eden Şenlikoğlu, “Halkımız AK Parti’nin Türkiye genelindeki hizmetlerini çok iyi biliyor.
Vatandaşlarımız haklı olarak Giresun’umuzun da belediyecilik anlamında aynı nimetlerden faydalanmasını bekliyor. Bizlerde halkımızın bu beklentilerine cevap verebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Giresun halkının hizmetkarı olmak için vatandaşlarımızla gönül birlikteliği yapıyoruz. Halkımızın bizlere gösterdikleri büyük güvene şimdiden çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Şenlikoğlu, “Giresun’umuza hizmet etmek, halkımızın hizmetkarı olmak bizim en büyük mutluluğumuzdur. İnşallah 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde vatandaşlarımızın bu destekleriyle Giresun’u AK Belediyecilik ile buluşturacağız. İlimizi ve halkımızı özlemle beklenen hizmetlere kavuşturacağız. Giresun’umuzun makus talihini hep birlikte değiştirip, yeni ufuklara yelken açacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.