Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şenlikoğlu Belediyeye Çattı!

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu seçim yaklaştıkça Belediyeye eleştirisini artırdı. Şenlikoğlu, CHP’li Belediye’nin şehrin geleceğini ipotek altına aldığını ileri sürdü.

Şenlikoğlu, 116 milyon lira borcu olan Giresun Belediyesi’nin 24 milyon liralık temizlik harcamasının afaki olduğunu kaydetti

KAYNAKLARI SORUMSUZCA KULLANIYOR

AK Parti İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, CHP’li Giresun belediyesinin kaynakları sorumsuzca kullandığını söyledi. Şenlikoğlu, “CHP’li Giresun Belediyesinin seçim sürecinde de maalesef şehrimizdeki yönetim krizi devam etmektedir.  Kaynakları Sorumsuzca kullanmakta, borç sarmalını her geçen gün büyütmektedir. Kısa vadede ödemesi gereken borçları ödemek için Belediyeye ait olan Tamirhaneyi satan CHP’li Giresun Belediyesi, yeniden Tamirhane yapmak için ise kredi bulmaya çalışmaktadır” dedi.

116 MİLYON LİRALIK BORÇ

Şenlikoğlu, Belediye ile ilgili olarak, “Giresun’a 9 yılda yatırım yapmayan, fakat 116 Milyon TL borcu olan Giresun Belediyesinin, 24 Milyon TL yıllık temizlik harcamasının neden bu kadar afaki bir rakam olduğunu da kamuoyuna açıklaması gerekir. Zira bu temizliği hemen yanımızdaki ilçemiz olan Bulancak ilçesi, Merkezin yarı nüfusuna sahip olmasına rağmen yıllık 4 Milyona yapmaktadır.  İl Özel İdaresi ise Merkeze ait köylerimizde, aynı temizlik ve çöp toplama faaliyetini yıllık 1,5 Milyon gibi rakamlara yapmasına rağmen, CHP’li Giresun Belediyesinin 24 Milyon gibi bir rakamla temizlik hizmetlerini yaptırması düşündürücü olup kamuoyu ile de paylaşmalıdır” diye konuştu.