Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Senden Daha Güzel Dizisi Hangi Kanal’da

Tam anlamıyla etkileyici bir

Tam anlamıyla etkileyici bir performans ortaya koymayı başaran Senden Daha Güzel dizisi hem TV ekranlarında hem de internet ortamında en çok seyredilen diziler arasında yer alıyor. Bu durum gayet doğal olarak Senden Daha Güzel son bölüm izle tarzındaki platformların sayısını da arttırıyor. Ayrıca son zamanlarda bu diziye dair soruların da sayısında artış gözleniyor. Peki, Senden Daha Güzel hangi kanalda? Dahası Senden Daha Güzel dizisinin konusu ne? İşte bu sorulara yanıtlar ve daha fazlası!

Senden Daha Güzel Hangi Kanalda?

Kendine özgü senaryosuyla dikkatleri üzerine çeken Senden Daha Güzel dizisi FOX TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. 7 Haziran tarihinden bu yana ekranlarda yer alan dizinin senaryosunu Ayşe Üner Kutlu kaleme alıyor. Ayrıca dizide yönetmenlik koltuğuna Deniz Koloş otururken; dizide yetenekli oyuncular da sahne alıyor. Durum böyle olunca da Senden Daha Güzel dizisinin gün geçtikçe popülerliğini arttırdığını ifade edebiliyoruz!

Senden Daha Güzel Dizisinin Konusu Ne?

Duygu dolu sahnelerin işlendiği bir dizi olan Senden Daha Güzel dizisinin konusu Antepli Bir kadın doktorun yaşadıklarını konu alıyor. Esasında Cemre Baysel’in bir doktoru canlandırdığı Burak Çelik’in de ünlü bir estetik cerrahı canlandırdığı bu dizi, kızını terk etmiş bir annenin daha sonrasında kızını İstanbul’da davet etmesi ve sonrasında gelişen olayları konu olarak işlemektedir. Romantik bir konusu bulunan Senden Daha Güzel dizisinin izleyicisini kendisine çekebildiğini de rahatlıkla ifade edebiliriz.

Senden Daha Güzel dizi Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği bir dizi olarak dikkatleri üzerine çekmektedir. Zira bu yapım; daha öncede Erkenci Kuş ve Bay Yanlış Erkek Severse dizilerini de çekmişti. Dolayısıyla romantik dizi tadındaki bu dizi de ses getirmeye devam edecek gibi. Peki, Senden Daha Güzel dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar!

Senden daha Güzel son Bölüm İzle

 

Senden Daha Güzel Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Senden Daha Güzel dizisinin baş rollerinde Cemre Baysel ile Burak Çelik yer alıyor. Bilindiği üzere Cemre Baysel daha önce de Baht Oyununda izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Ayrıca dizide Cem Kurtoğlu ve Ebru Cündübeyoğlu gibi isimler de rol almaktadır.

Reklamsız Dizi İzleme Sitesi :   https://tvdiziler.co