Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“SANDIKLARI EVET’LE PATLATIN”

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli,

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, memleketi Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde bir dizi açılış ve temel atma törenlerine katıldı. Açılış töreninde gündeme dair konularda konuşan Canikli, ana muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi.

Canikli, oyun içinde oyun olduğuna dikkati çekerek, “Oyun büyük, bugüne kadar bu millet sizler bu oyunları bozdunuz, bozmaya devam edeceğiz Allah’ın izniyle. Bir oyunu da 16 Nisan’da bozacağız inşallah. PKK’yı tamamen sıfırlamak için, Fetullahçı Terör Örgütü’nü tamamen silmek için, DEAŞ’ı ortadan kaldırmak için ve bu milletin bağımsızlığını özgürlüğünü ortadan kaldırmak isteyen içeride ve dışarıda ne kadar hain varsa hepsine gereken cevabı vermek için bir kez daha 16 Nisan’da inşallah ‘evet’ diyoruz” dedi.

Canikli, Şebinkarahisarlılara “16 Nisan’da sandıkları evet le patlatın” diye de seslendi. Canikli, Eğribel tünelinin 1.5yıla kadar tamamlanacağını, Asarcık tümeninin ihalesinin de bu yıl içerisinde yapılacağını belirterek, “Tünel ve yollar tamamlandığında Şebinkarahisarlılar Giresun’a 45 dakikada gelecekler” dedi.

Canikli, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı açıklama hakkında da konuştu. Canikli, “15 Temmuz’da bu milletin yazdığı o kahramanlık destanına ‘tiyatro’ dedi, ‘kontrollü darbe’ anlamına gelen bir şey söyledi, yazıklar olsun. Şimdi bakın dünden beri düşünüyorum, kafama takıldı yani niye böyle bir şey söyledi diye? Aklı başında olan bir insan böyle bir değerlendirme yapamaz, Buna rağmen niye böyle bir şey söyledi diye şu soru aklıma geldi, acaba sayın Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamasıyla Almanya istihbarat örgütü başkanının açıklaması arasında bir ilişki olabilir mi? Sorusu kafama takıldı. Çünkü o da benzer bir şey söylüyor bakın çok ilginçtir” ifadelerini kullandı.