Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsunspor En Pahalı Transferi

Samsunspor en pahalı transferi olarak bilinen birden fazla isim söz konusu olmakla beraber bu liste içinde yer alan futbolcuların kimlerden oluştuğunu görünce şaşıracaksınız.

Samsunspor en pahalı transferi olarak
Samsunspor Türk futbol tarihinin en önemli takımlarından birisi olarak dikkat çeker. Kırmızı beyazlı ekip aynı zamanda süper lige en çok çıkan ve en çok buradan düşen takım olarak karşımıza çıkıyor. Bu takıma tarih boyunca gelmiş olan en pahalı futbolcuları merak edenler ise makalemize bakarak bunu öğrenebilirler.
Carlo Holse
Samsunspor en pahalı transferi yazımızda en tepede Carlo Holse yer alıyor. Tam adı ise Carl Johan Holse Justesen şeklinde karşımıza çıkmakta. Bu isim için Samsunspor takımı tam olarak 2,50 milyon Euro gibi bir parayı ödedi. Bunun yanı sıra ilgili oyuncunun bu sezon yani 2023 – 2024 sezonunda takıma katılmış olduğunun altını da net olarak çizelim.
Genel özellikleri ve kariyer detayları ise şöyledir;
  • · Carl Johan Holse Justesen, 2 Haziran 1999 tarihinde Danimarka şehri Kopenhag sınırları içinde dünyaya geldi.
  • · Hem sağ kanat hem de forvet oyuncusu olarak dikkat çekmesinin yanı sıra aynı zamanda merkez orta sahada da görev yapabiliyor.
  • · Sağ ayağını kullanan futbolcunun sözleşmesi ise 2027 yılına kadar devam edecek.
Carl Johan Holse Justesen, futbola Danimarka sınırları içinde başlamasının ardından daha sonra Norveç ekibi olan Rosenborg takımına gitmiş ve son olarak ise kırmızı
beyazlı ekibe imza atmıştır. Süper ligde bu sene 10 maça çıkan oyuncu 2 gol ve 2 asistlik katkı sağlamıştır. UECL elemelerinde ise daha önce 1 gol attığının altını net olarak çizelim.
Landry Dimata
Takımın en bilinen isimlerinden olan Landry Dimata da söz konusu olmasından ötürü bu ismin detaylarını da bilmek gerekiyor. Takımın bu sezon içinde transfer etmiş olduğu bir diğer oyuncu olmasının yanı sıra tam adı ise Nany Landry Dimata olarak dikkat çekmekte. Samsunspor oyuncuları arasında bu isim için 1,50 milyon Euro ödedi. Mayi doğumlu olan ve 26 yaşında olan başarılı isim Kongo vatandaşıdır. Bunun yanı sıra aynı zamanda Belçika vatandaşı olduğunun da altını net olarak çizelim.
Gerek santrafor gerekse de forvet olarak görev yaparken yan mevkilerinin arasında ise sağ ve sol kanat bulunuyor. Şu an için var olan piyasada değeri ise tam 3,30 milyon Euro şeklindedir. 2023 yılının 1 Eylül günü takıma imza atan oyuncunun sözleşme bitiş tarihi ise 30 Haziran 2026.
Kariyerine dair tüm bilinmesi gerekenleri ise şöyle sıralayalım;
  • · Süper ligde bu sene Nany Landry Dimata tam 6 maça çıkmasının yanı sıra aynı zamanda 1 gol atmasını bilmiştir.
  • · Daha önce La Liga’da oynayan isim burada ise gol atamamıştır.
  • · Oynamış olduğu takımların içinde ise Wolfsburg, RSC Anderlecht, Espanyol, NEC Nijmegen gibi takımlar bulunuyor.
İlhan Mansız
Samsunspor en pahalı transferi olarak bir diğer dikkat çeken isim ise İlhan Mansız olarak karşımıza çıkar. Türk futbolunun en büyük ve en önemli marka değerlerinden birisidir. İlhan Mansız Almanya doğumlu olmasının yanı sıra gurbetçi bir oyuncudur. Zamanında 1,50 milyon Euro bonservis ödenerek satın alınmıştır. Burada göstermiş olduğu başarıların ardından ilk olarak Beşiktaş takımına ve daha sonra ise yabancı kulüplere transfer olmuştur. Özellikle İlhan Mansız denildiği zaman akla hemen Türk milli takımı ile Senegal karşısında bulduğu gol gelir. İşte tüm bunları sağlayan ana nedenlerden birisi Samsunspor tarafından oyuncunun zamanında satın alınmış olmasıdır. Canlı maç izle futbol  için seyir keyfi yüksek bir oyuncu her zaman olmuştur.
İlhan Mansız kariyeri ise şöyledir;
  • · Süper lig tarihi boyunca toplamda 166 maça çıkmıştır. Burada 65 gol atmasını bilmiştir.
  • · Bunun yanı sıra 12 kere Türkiye Kupası maçında görev almıştır ve 10 gol atmıştır.
  • · UEFA kupasında da 2 golü vardır.
  • · Genel olarak toplamda İlhan Mansız 196 maçta oynamıştır.
Kevin Boli
Tabi ki söz konusu en son spor haberleri olduğunda Kevin Boli gibi bir isim de mevcuttur. Bu oyuncu 700 Bin Euro karşılığında satın alınmıştır. İlgili transfer işleminin yapılmış olduğu tarih ise 2020 yılı olarak dikkat çeker. Bu oyuncu için ödeme Romanya takımı Cluj’a gerçekleştirilmiştir.
Stoper olan oyuncunun kariyerine dair şunları ifade edelim;
  • · 32 yaşındaki oyuncu Samsunspor takımı ile 26 maçta görev almıştır.
  • · Aynı zamanda Cluj takımında 6 kere sahaya çıkmıştır.
  • · Farul takımı ise oyuncunun en çok forma giydiği ekip olarak dikkat çekmesinin yanı sıra bunun da 115 olduğunu ifade edelim.
Stoper olarak dikkat çeken ve Fransız vatandaşı olan bu isim tüm kariyeri boyunca 318 maça çıkmıştır. Bunlarda 12 kere rakip ağları havalandırmıştır. Aynı zamanda 5 adet de asisti söz konusudur.
Samsunspor Güncel Kadro
Elbette son spor haberleri yazımızda takımın güncel olarak tanımlanmış kadrosundan da bahsetmek gerekiyor. Kırmızı beyazlı ekip çok uzun bir dönem boyunca alt liglerde mücadele etmesinden sonra nihayet bu sezon, yani 2023 -2024 yılı içinde Süper lige geri dönmüştür. Ancak şu ana kadar takımın ortaya koymuş olduğu mücadeleye baktığımızda iyi sonuçların alınmadığını rahatlıkla söylemek mümkündür.
Okan Kocuk, Jakub Szumski, Halil Yeral, Taha Tosun, Yunus Emre Çift, Rick van Drongelen, Lubomir Satka, Alim Öztürk, Bedirhan Çetin, Marc Bola, Soner Gönül, Enes Albak, Kingsley Schindler, Nanu, Zeki Yavru, Mickaël Tırpan, Youssef Aït Bennasser, Osman Çelik, Flavien Tait, Olivier Ntcham, Taylan Antalyalı, Muhammed Gümüşkaya, Soner Aydoğdu, Muhammet Ali Özbaskıcı, Emre Kılınç, Moryké Fofana, Carlo Holse, Landry Dimata, Ercan Kara, Marius, Gaëtan Laura ise bu sene takımda mücadele eden oyuncular olarak dikkat çekiyor.