Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsun'dan kısa kısa

SAMSUN (AA) – Vezirköprü

SAMSUN (AA) – Vezirköprü ilçesinde şehit aileleri, gazi ve gazi yakınlarına iftar verildi.

Kaymakamlık, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Vezirköprü Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü tarafından Bedesten içi tarihi restoranda düzenlenen iftara, şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları ile Kaymakam Kudret Kurnaz, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ile protokol üyeleri katıldı.

İftarın sonunda İlçe Müftüsü Ali Erbaş dua okudu.

– Havza

Havza Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar düzenledi.

Bir otelde düzenlenen iftarda İlçe Müftüsü İlyas Akyazı tarafından şehitler için dua edildi.

Kaymakam Metin Yılmaz, şehit yakınları ve gazilere kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek, "Bizlerin elinden sadece sizlerin acılarını paylaşmak geliyor. Şehidimizin yakınları devletimize ve aynı zamanda bizlere emanettir. Sizlerin sorunlarıyla ve istekleriyle ilgilenmekle şehidimizin hakkını ödeyemeyiz. Bugün rahat bir şekilde ramazan ayını eda edip oruçlarımızı rahat şekilde tutuyorsak bunun bedelini canları ve kanları ile şehit ve gazilerimiz ödediğindendir. Şehidimizin emaneti emanetimizdir. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler dilerim." dedi.

İftara, Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Bahadır Çay, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alpaslan Bostancı, İlçe Emniyet Müdür Vekili İsmail Baltacı, diğer protokol üyeleri ile Muharip Gaziler Derneği Havza Temsilcisi Harun Saat de katıldı.