Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsun'dan kısa kısa

SAMSUN (AA) – Havza

SAMSUN (AA) – Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, 2019 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan Selman İşler'i ağırladı.

25 Mayıs Ortaokulu öğrencisi Selman İşler, okul müdürü İbrahim İşleyen ve ağabeyi Ali İşler ile Özdemir'i ziyaret etti.

İşler ile bir süre sohbet eden Özdemir, "Başarılarının devamını diliyorum. Gelecek için hedef koymak önemli. Buna bir de motivasyon eklendiğinde başarı kendiliğinden gelir. Havza'mızın ve ilimizin adını Türkiye'ye duyuran öğrencilerimizi başarılarından kutluyor ve teşekkür ediyoruz." dedi.

Ziyaretin sonunda Özdemir, İşler'e saat hediye etti.

Selman İşler, başarının çok yoğun bir çalışma ile geldiğini vurgulayarak, "Öğretmenlerim ve ailemin bu süreçte büyük destekleri oldu. İlk tercihim Ankara Fen Lisesi, ikinci tercihin Samsun, üçüncü tercihim ise Amasya." diye konuştu.

– Japon firması OSB'de incelemelerde bulundu

Japon firması yetkilisi Akio Hori ve beraberindeki heyet, Bafra Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) faaliyet gösteren zincir fabrikasında incelemelerde bulundu.

Hori, zincir firması tarafından üretilen ürünlerin Japonya'da kullanıldığını, üretimi yerinde görmek amacıyla ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ile Bafra OSB Başkanı Göksel Başar da Japon heyete Bafra OSB hakkında bilgi verdi.

Başar, "Zincir firması, üretiminin yüzde 85'ini ihraç ediyor. Organize sanayi bölgesine doğal gaz geldikten sonra üretim hedeflerini artırarak ihracatını da geliştirmeyi hedefliyor." dedi.